Фаворитка Олександра Пономарьова Марія Яремчук вперше показала фігуру: новій дружині її не перевершити

Відома українська співачка Марія Яремчук потішила своїх вірних шанувальників новими кадрами через роки після завершення сценічної кар'єри. Як зараз виглядає артистка?

Хоча Марія Яремчук не встигла заповнити свій репертуар великою кількістю пісень, а зі сцени пішла доволі рано, глядачі не просто добре її запам’ятали, а постійно сумують за співачкою. За короткий проміжок часу їй вдалося завоювати серця та назавжди в них поселитися.

Ось як з макіяжем виглядає Марія Яремчук
Марія Яремчук вперше показала фігуру

За офіційною версією, Марія Назарівна завершила музичну кар’єру через страх публічних виступів. Вона вела доволі закритий образ життя, майже не проявляла активність в соціальних мережах, а повернулася до своїх шанувальників лише після початку повномасштабної війни в Україні, тільки ну відчула необхідність підтримати людей.

Марія Яремчук вперше показала фігуру

Саме після 24 лютого Яремчук створила нову пісню, яку можна переслухати на YouTube, виступила на сцені Євробачення та регулярно почала публікувати нові знімки. Зокрема нещодавно Марія поділилася фотографіями з чорно-білої фотосесії, на яких засвітила струнку фігуру, а також нове тату на руці.

Яремчук досі виглядає неперевершено і складається враження, що часу вона не піддається.

Нагадуємо, що незадовго до її повідомлення про завершення сті нічної діяльності стався невеличкий інцидент з Олександром Пономарьовим. Артистка тривалий час співала з ним дуетом. Це доволі незвичайно для золотого голосу України, який співає або сольно, або з чоловіками. Тим не менш, дана колаборація вийшла доволі популярною та сильною.

Поступово зіркам почали приписувати любовні стосунки. А Олександр Пономарьов лише підкинув дров, заявивши, що в нього роман з партнеркою по сцені. Почувши цю новину від журналіста, Марія Яремчук навідріз відмовилася погоджуватися з співаком і заявила, що це неправда. У спробах виправдатися Пономарьов пізніше сказав, що нібито це був жарт, і до того ж вдалий, адже всі повірили. Втім, аудиторія поставилася доволі скептично до усієї ситуації та розділилася у думках на рахунок того, що ж відбувалося в особистому житті дуету насправді.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.