Сергій Притула її більше не цікавить: Ольга Фреймут була помічена в готелі з іншим одруженим красенем

Як відомо, Ольга Фреймут з самого початку повномасштабної війни живе за кордоном. Спочатку, вона була у Франції, а згодом переїхала з дітьми у Лондон, оскільки там живе її старша дочка Злата.

Варто сказати, що Оля гарно влаштувалась у Великій Британії, адже спершу вона жила у своєї доньки Злати, а потім влаштувалась на роботу у місцеву газету в Лондоні, де вона описує всі події, які відбуваються в Україні. Тобто, жінка стала голосом правди у Великій Британії про Україну. І насправді це дуже добре, оскільки далеко не всі можуть.

Оля Фреймут
Оля Фреймут

Цілих півтора року Оля разом з дітьми жила в Лондоні, але нещодавно вона вперше за цей час приїхала на Батьківщину. І приїзд Олі відбувся не просто так, а з метою провести лекції з манер для Українок. І якраз в мережу потрапили й фото з благодійної лекції. Через це колишню телеведучу, а нині журналістку одного з британських видань, захейтили у соцмережах.

Річ в тому, що багато хто вважає це недоречним, особливо тоді, коли її донька Злата, ніби-то порушує всі етичні норми. А от її мама в цей час повчає інших та ще й влаштовує гучні лекції. Та насправді у цьому нічого страшного або аморального немає. Оля просто робить світ жінок кращим та більш вишуканим. І за це багато хто має їй подякувати, а не нападати з хейтом та засудженням.

Оля тривалий час давно не бачила свого чоловіка і завдяки цим лекціям Фреймут нарешті мала змогу побачитися з коханим. Щоправда, не вдома, а в готелі, в якому Оля й виступала.

Оля Фреймут у Львові з коханим

Жінка не часто постить фотокартки зі своїм коханим Локотко, але зараз для неї зустріч з чоловіком – це справжня подія. ому Оля показала теплі обійми з коханим. А також Фреймут оприлюднила знімок, на якому вона позувала на вулицях Львова.

Схожі статті

Працює з пацієнтами: як виглядає донька Скрябіна – на нього надзвичайно схожий ще син Білик

Після себе Кузьма Скрябін залишив одну-єдину донечку, яку любив більше за своє життя. Якою вона виросла, ким працює і чому так схожа з сином Ірини Білик?

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.