Дитина від іспанця Ісаака? Ані Лорак поклала руку на круглий живіт і не залишила сумнівів щодо свого положення

Знаменита співачка Ані Лорак засвітила за кулісами округлий живіт та заінтригувала своєю імовірною вагітністю від свого нового бойфренда Ісаака.

Скандали навколо знаменитої зрадниці України Ані Лорак не вщухають. Не так давно співачка приїхала у Туреччину з черговим наміром дати концерт. Українські спілки докладали неймовірних зусиль для того, аби скасувати її виступ, що їм навіть вдалося зробити, адже турецькі організатори не захотіли мати справу з артисткою з серйозними репутаційними проблемами. Втім, зірка все ж таки знайшла майданчик, який дав їй можливість дати концерт.

Ані Лорак осоромилася під час відпочинку
Ані Лорак заінтригувала імовірною вагітністю

Співачці вдалося не тільки зробити грошей, але і засвітити деякі деталі своєї фігури. Уважні користувачі помітили, що Кароліна округлилася.

Ані Лорак заінтригувала імовірною вагітністю

Так, співачка зробила фотографію під час підготовки за кулісами. Саме її вона і оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У кадрі артистка постала у білому халаті. Вона сидить на стільчику і кладе руку на округлив живіт. Частину фотографії артистка обрізала, хоча навіть і без неї помітні трансформації її фігури.

Ані Лорак заінтригувала імовірною вагітністю

Велика кількість фанатів всерйоз припускає, що її взаємини з іспанським тренером можуть розвиватися у напрямку створення сім’ї. Нагадуємо, що минулого року Кароліна розповіла про свій роман з Ісааком Віджраку.

Майбутня пара познайомилася влітку 2022-го на Ібіці. Тривалий час чоловік світився на особистій сторінці зірки, як її особистий тренер з йоги та духовних практик. Пізніше артистка неодноразово натякала на їхній любовний зв’язок.

Шанувальники одразу ж звернули свою увагу на те, що у чоловіка імовірно є дружина та син, адже він публікував у своєму блозі сімейні фотографії. Однак зараз Ісаак наполягає на тому, що його бачили саме зі своєю старшою дочкою, кадри з якою він також оприлюднював і після зізнання у стосунках з артисткою.

Користувачі з великим скептицизмом ставляться до нового обранця Лорак, а деякі відверто глузують, відмічаючи, що вона знову стає на ті самі граблі. Та чи відповідає це дійсності покаже час.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.