Це хто: чоловік Дорофєєвої Кацурін вразив виглядом у юності – коротка зачіска, сережки-кільця та без бороди

Українська музична виконавиця Надя Дорофєєва вразила погляд публіки архівною світлиною свого чоловіка, ресторатора Міші Кацуріна, адже він дійсно зазнав змін за час дорослішання.

Про те, що українська співачка Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом вдруге вийшла заміж, публіці стало відомо 13 липня, втім, весілля парочка таємно зіграла ще місяць тому.

Блогер Богдан Беспалов повідомляв про це раніше, тому деякі пересічні громадяни вже здогадувалися про проведення урочистості. Колишній чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес зізнався, що запрошеним на весілля не був, але вважає це дивним, аби вирішив піти на дану церемонію узаконення шлюбу.

Як Кацурін провів холостяцьке життя
Весілля Дорофєєвої та Кацуріна

Додав, що він відпустив минуле, не тримає образ на Надю, адже сам знаходиться у нових стосунках з колишньою дружиною Міші Кацуріного – Дашею Кацуріною.

Також відома співачка української сцени Надя Дорофєєва зізналася, кому дістався будинок, в якому вона проживала з Володимиром Дантесом. Так, артистка розповіла, що особняк під Києвом колишні вирішили продати, однак чоловік хотів залишити будинок ексдружині, на що Надія відмовилася.

Нещодавно героїня нашого матеріалу вразила архівною світлиною свого чоловіка. Виконавиця оприлюднила, як Міша Кацурін виглядав в юні роки. Бачимо, що ресторатор був зовсім без бороди, але з нинішнього образу спостерігаємо лише його улюблені сережки-кільця.

Чоловік Дорофєєвої Кацурін вразив виглядом у юності

Надя Дорофєєва жартома запитала: “вгадай хто?”, натякаючи, що коханий за роки зазнав помітних змін, помужнів та змінив зачіску.

Нагадаємо, про розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса стало відомо у березні 2022 року. Прихильники пари звинуватили співачку, що та зруйнувала сім’ю Кацуріних й увела чоловіка з родини, де зростало двоє малих дітей.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.