Обличчя 74-річної Алли Пугачової показали крупним планом: настільки ж підтягнуте як у Белли Хадід

Легенда радянської естради Алла Пугачова приїхала на фестиваль до Лайми Вайкуле та засвітила своє обличчя крупним планом. Як зараз виглядає зірка?

Зовнішність знаменитої радянської співачки Алли Пугачової завжди активно обговорювали. Комусь вона здавалася неймовірною красунею, хтось безперервно її критикував за зайву вагу, кучеряву зачіску, швидке старіння, тощо. Легенда естради до цього завжди ставилася дуже спокійно, а найбільш емоційна реакція від неї завжди була сміхом.

Алла Борисівна завжди зізнавалася, що не розуміла вимог до неї стосовно зовнішнього вигляду, а також дивувалася, що її старіння постійно обговорюють.

Алла Пугачева крупним планом показала своє обличчя

Алла Пугачова продала свій розкішний замок
Алла Пугачева крупним планом показала своє обличчя

Останні 10 років вона живе досить закрито. Зірка заміжня за Максимом Галкіним, і виходить в світ тільки заради рідних людей: на різноманітні свята, вечірки, а також разом з сім’єю на прогулянки.

Латвійська виконавиця Лайма Вайкуле — доволі близька подруга Алли Борисівни. Вони активно спілкуються, а також часто їздять одне до одного. Наприклад, влітку Пугачова обрала для місця проживання саме Юрмалу, адже там не тільки достатньо прохолодно для її здоров’я, але і завжди поруч є стара товаришка.

Після початку повномасштабної війни в Україні Лайма неабияк підтримувала родину Галкіна та його дружини, адже дотримується такої самої проукраїнської позиції, а також не могла не встати на захист дорогих людей. Не дивно, що і співачка разом з гумористом прийшли на фестиваль своєї подруги. Лайма не запросила нікого з пропутінських артистів. Натомість там з’явилося багато українців, серед яких були Оля Полякова, Андрій Данилко, тощо.

Алла Пугачева крупним планом показала своє обличчя. Кадр був зроблений на фестивалі в Юрмалі

Саме на цьому заході Алла Пугачова засвітила крупним планом своє обличчя, яке згодом розлетілося мережею. На заздрість хейтерам Алла Борисівна виглядає просто приголомшливо, має гладеньку м’яку шкіру, а також підтягнуту верхню частину обличчя. Завдяки цьому вона трохи нагадує всесвітньо відому супермодель Беллу Хадід, яка стала найвродливішою жінкою за параметрами золотого січення.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.