65-річна мама Дана Балана просто вийшла на вулицю і перевершила Кароль: таке поп-діва не наважувалася одягти

Відома молдавська виконавиця та матір Дана Балана Людмила схвилювала мережу літнім образом, в якому вона вийшла на вулицю. Чим знаменитість здивувала на цей раз?

Знайомство матері Дана Балана пройшло блискуче. Коли зірка вперше з’явилася на вітчизняній сцені, одразу ж була прийнята щирими посмішками та компліментами.

Тоді ж відбулася її зустріч з Тіною Кароль. Жінки прекрасно по ладнали, аудиторії цей момент дуже сподобався, адже глядачі розраховували згодом почути про те, що вони породичаються. На той момент Тіну та Дана активно підозрювали у любовних стосунках, а поява Людмили лише підлила олії у вогонь.

Мама Дана Балана просто вийшла на вулицю і перевершила Кароль

Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина на Тіні Кароль
Мама Дана Балана просто вийшла на вулицю і перевершила Кароль

Але бажаного не сталося. Людмила повернулася на свою батьківщину, Дан осів в Румунії, Тіна Кароль активно гастролює світом, а також привертає увагу до війни в Україні. І хоча їхні шляхи іноді пересікаються, мова про весілля навіть не йде.

Натомість число шанувальників Людмили значно збільшилося за рахунок українських глядачів. Це можна помітити і завдяки коментарям, які користувачі мережі залишають під публікаціями зірки. Серед них багато україномовних.

Воно й не дивно, адже Людмила ніколи не припиняє дивувати своїх підписників. На даний момент жінці 65 років. І нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію у літньому образі, де вона на вулиці постає в дуже коротких шортах з трендовим кльошем та в топі.

Знаменитість ніколи не ховає свою фігуру від перехожих, і зрозуміло чому. Адже вона має дуже доглянуті та підкачені ноги, струнку талію, красивий стан.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Людмила неодноразово говорила публічно про свою проукраїнську позицію. Зірка активно робила публікацію у підтримку України та привертала увагу до усього, що відбувається на її території. Від неї ж стало відомо, що станом на 24 лютого Дан знаходився в Києві і декілька тижнів не міг виїхати за кордон. Згодом зірка осів в Румунії і час від часу навідує Україну.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.