Стали батьками, коли вже час заводити онуків: Віктор Павлік, Мохаммад Захур, Вадим Буряковський та інші

Стати батьком для чоловіка – це неймовірна відповідальність і до неї варто бути готовим морально і фінансово, оскільки діти – це дуже дороге задоволення. До того ж будь-якому віці.

Багато чоловіків з юного віку мріють стати батьками, адже вони просто люблять дітей і хочуть продовжити свій рід. Це абсолютно зрозуміле бажання, але заради того, щоб воно втілилося у життя, чоловік має зустріти особливу жінку, від якої захоче дітей. Це дуже важливий аспект у стосунках чоловіка і жінки.

Багатьом чоловікам доводиться багато років чекати поки вони знайдуть ідеальну жінку для себе, яка зможе народити їм дітей. Тому великий відсоток чоловіків стають батьками вже у віці 40+. І серед зірок теж є такі представники.

Віктор Павлік

Як відомо, Віктор Павлік вже кілька років одружений з молодою блогеркою Катериною Репяховою. І саме вона народила йому сина Михасика. Нині хлопчику вже 2 роки й Віктор знаходить час на прогулянки та виховання маленького. Це не дивно, адже для чоловіка це є справжнє щастя, особливо у його 57 років.

Вадим Буряковський

Чоловік Олі Полякової старший за неї майже на 20 років, вони зустрілися, коли Олі було 23, а Вадиму 40. Але ця різниця у віці не завадила їм побудувати міцну родину і народити двох дітей. Нині у Буряковського є дві чудові донечки – Мрія та Аліса.

Мохаммад Захур

Чоловік Камалії Захур одружився з Камалією у віці 48 років. Пара й досі живе разом, хоча й останній час часто можна почути чутки про їхнє розлучення. Проте у шлюбі вони мають певне щастя, адже виховують двох донечок Арабеллу і Мірабеллу. У своїх принцесах Мохаммад бачить лише маленьких дівчат, яких потрібно захищати від усього світу.

Микола Тищенко

Тищенко став батьком сина Давіда від молодої дружини Алли Барановської 6 років тому, коли йому вже було 45 років. Але для Миколи це ніби новий рівень своєї мужності і щастя.

Схожі статті