Тимур Мірошниченко з дружиною Інною вперше показали та познайомили з усиновленим сином Марселем – сім’я разом

Зіркове подружжя Тимура та Інни Мірошниченків стали батьками втретє, адже наважилися на відповідальний крок усиновлення маленького хлопчика Марселя, якого показали публіці.

Так, не кожні громадяни наважаться на такий крок, щоб взяти дитину з дитячого будинку, виховувати та дарувати свою любов, вважаючи її рідною. Знаменита пара українського шоу-бізнесу Тимура та Інни Мірошниченків взяли під свою опіку сина Марселя, маючи при цьому ще своїх двох дітей – доньку Мію та сина Марка.

Марсель народився на Житомирщині передчасно, вага якого складала всього 400 г, для нього це було катастрофічно мало. Біологічні батьки відмовилися від сина, а далі хлопчику було проведено операцію і лише ближче до п’ятого місяця він мав показники подібні до тих, з якими мав народитися.

Подружжя зізналося, що за цей час батьки Марселя ні разу не з’явилися, аби навідати хлопчика та дізнатися про стан його здоров’я, а ще їх півтора року не позбавляти батьківських прав, імовірно, сподіваючись на виправлення, втім, цього так і не сталося.

Інна та Тимур зізналися, що почали говорити зі своїми рідними дітьми про усиновлення ще з березня 2022 року. Розповідали, що є багато діток, які втратили свої родини та живуть в спеціальних закладах, але вони теж потребують тепло, любов та належне виховання. Тимур згадав один випадок, який його розчулив і ледь не довів до сліз.

Розповідає, що Мія підійшла і говорить, що має дві піжамки, тому другу хоче віддати діткам, у кого її немає. Після всіх відвертих розмов з дітьми, донька з сином дуже чекали на появу їхнього братика. Тимур зізнався, що дізнавшись новину про те, що вони з Інною йдуть на курси для батьків, що хочуть усиновлювати дитину, їхні нащадки верещали від радості.

Тимур Мірошниченко з дружиною Інною вперше показали та познайомили з усиновленим сином Марселем

Зараз для маленького Марселя настала нова сторінка його щасливого дитинства, з люблячими батьками, братиком та сестрою, які намагаються зробити всеможливе, аби хлопчик почувався в комфорті та безпеці. Додав, що Марсель дуже любить гречку, всілякі супчики та й взагалі нерозбірливий в їжі. Наразі зіркове подружжя продовжують знайомити українську публіку з їхнім сином, якого так довго шукали.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?