Настя Каменських вперше показала малюка, який дарує їй любов і відчуття материнства: справляється без чоловіка

Після 24 лютого Настя Каменських з чоловіком Олексієм Потапенком стали досить обговорюваними в медійному просторі, адже повномасштабну війну подружжя зустріло в Іспанії та довго не поверталося в Україну.

Після всіх пліток в новинному просторі про розлучення зіркового подружжя, зради з боку чоловіка, вагітності, допомоги Україні під час війни, Настя Каменських вирішила надати відверте інтерв’ю відомій журналістці та громадській діячці Маші Єфросиніній.

Попри те, що музична виконавиця неабияк допомагає Україні з початку повномасштабного вторгнення зборами коштів на благодійних концертах та донатами на Збройні сили України, знаменитість продовжує стикатися з великим хейтом від української публіки, мовляв, Каменських в розмові була нещирою та грала на камеру.

Як виглядає зараз Настя Каменських
Настя Каменських вперше показала малюка, який дарує їй любов і відчуття материнства

Зі слів Насті Каменських, розлучатися з Потапом вона не збирається. Ба більше, довіряє йому та зовсім не ревнує, адже впевнена в собі, своїй красі та коханню в їхній парі. Нещодавно в підтвердження своїм словам зіркове подружжя оприлюднило на своїх сторінках соціальної мережі Instagram, як вони разом проводять час. Компанію парочці склав син Потапа від першого шлюбу з Горовою – Андрій Потапенко.

Утім, публіка давно чекає, коли Настя Каменських зможе ощасливити чоловіка народженням їхнього спільного нащадка, пророкувавши зірці вагітність, вже багато років. Але поки цього не сталося, відома українська артистка показала, якому малюку дарує всю свою материнську любов.

Так, виконавиця Настя Каменських у своєму Instagram-блозі показала пухнасту дівчинку, на ім’я Мімі, яка для неї не просто друг родини, а дитина, за якою дбайливо доглядає, цілує та обіймає.

На світлині знаменитість ніжно обіймала собаку, взявши Мімі на руки, та щиро посміхалася на камеру, аби зробити гарний кадр та представити його аудиторії підписникам:

“Сумували? Моя Мімі”.

Користувачі соціальної мережі розділилися на два табори, адже одні пишуть приємні слова та захоплення другом всієї сім’ї, а інші почали далі негативно висловлюватися в адресу Каменських, мовляв, її навіть не згадували.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.