Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала розкішний букет, але не від чоловіка

Катерина Репяхова стала дуже відомою завдяки своєму шлюбу з народним артистом України Віктором Павліком. Саме він зробив з дівчини знаменитість.

Відомо, що Катя з самого дитинства є палкою прихильницею творчості Віктора Павліка. Вона не любить про це розповідати, про те, як саме почалась їхня історія кохання. Але дівчину питають про це у кожному інтерв’ю. Виявляється, Репяхова ще у шкільні роки була зацікавлена в ньому не лише, як в артисті, а ще й як у чоловікові.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Тож, це той самий випадок, коли дитяча закоханість з роками не пройшла, а лише стада сильнішою. І взаємною також. Один концерт і один букет змогли перегорнути все життя юної Каті. Річ в тому, що вона подарувала найбільший букет і цим привернула увагу співака, адже потім у коридорі готелю вони почали діалог він переніс у постійне спілкування, а згодом і в міцне кохання та справжню родину з дитиною і спільним побутом.

Нині ж вона є не лише дружиною Павліка, а ще й блогеркою та справжньою бізнесвумен. Катерина має власну справу – виробництво дитячого одягу. Жінці не завжди подобався одяг, який вона купує синові і вирішила цю проблему власноруч.

Тепер Катя пишається своїми досягненнями, адже відкрити власну справу без досвіду і певних знань дуже складно, але вона змогла і зараз її виробництво є доволі успішним і затребуваним серед молодих мамусь. Але це зовсім не дивно, бо дитячий одяг завжди має гарний попит.

Репяхова з букетом півоній

Так, днями Репяхова відзначала День народження свого бренду. І з цієї нагоди вирішила влаштувати вечірку з командою і своєю мамою. Заради цього Катя зробила макіяж у гарної подруги. А дівчина у свою чергу подарувала Каті чудовий букет півоній

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.