Злата Огнєвіч потонула в міцних обіймах Тараса Цимбалюка просто на сцені театру: дуже романтично

Злата Огнєвіч – відома українська співачка, яка змогла завоювати народну любов та прихильність завдяки своїм чудовим та ліричним пісням. Які, до речі, жінка пише сама і вкладає в них свої почуття.

Всім відомо, що Огнєвіч дуже талановита жінка, вона з самого дитинства займається музикою та співом. Її творчий шлях почався ще зі школи, коли вона співала на шкільних святах та брала участь у різних конкурсах талантів. Це дозволило їй не боятися сцени та публіки. А це вже чудова навичка для артиста.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Коли Огнєвіч лише розпочинала свою кар’єру, вона не була настільки популярною та затребуваною, як зараз. Бо після “Холостячки” відомість Злати зросла у рази, її почали запрошувати на різні шоу та передачі, бо жінка робить гарні рейтинги. До речі, саме “Холостячка” змогла розкрити співачку як людину та як особистість. Можливо саме через це вона і стала більш популярною.

Оскільки Злата натура творча, вона розвивається у різних напрямках, і нині вона опановує акторську майстерність. Їй запропонували взяти участь у виставі “Основний інстинкт” разом з відомими українськими акторами. Одним з них є улюбленець українок Тарас Цимбалюк.

Саме з ним Огнєвіч і грає ніжні почуття, це доказує відео, яке Злата показала у своєму інстаграм. Там чітко видно, як Огнєвіч падає у ніжні обійми Цимбалюка, а потім він її кружляє. І все це незабаром побачать глядачі.

Огнєвіч і Цимбалюк на сцені

Щоправда, для Злати це буде доволі боязно, оскільки це її перший вихід на сцену у ролі справжньої акторки. Вона в цій сфері не професіонал, але люди в неї вірять. Тим паче якщо з нею на сцені гратимуть професійні актори, їй немає за що переживати, бо це вже гарна підтримка для початку акторства. Тож, варто лише побажати Златі успіху.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.