Поп-діва підтримує останні модні тренди: Тіна Кароль одягла бабусин в’язаний костюм молочного кольору

Тіна Кароль – одна з найпопулярніших українських співачок, яка все своє життя присвятила музиці та розвитку у кар'єрі. Її творчість вважають особливою та насправді душевною.

Кароль любить виглядати красиво, оскільки вона жінка, а жінки завжди прагнуть досконалості. За останні півтора року Тіна дуже змінилась. Її тіло, її зовнішній вигляд, її мислення. Все це провокує зміни у житті, і зараз Кароль дійсно стала більш чуйною, навчилась демонструвати свої емоції. Раніше жінка ніколи не плакала на людях, вона ніколи не показувала свої слабкості, але в цьому є сила. Ймовірною причиною такої поведінки є її знак Зодіаку – вона Водолій. А всі Водолії звикли ховати свої емоції й слабкості.

Архівне фото Тіни Кароль
Тіна Кароль

У співачки завжди був свій особливий стиль, який вирізняє її з поміж інших. А це важливо, адже відома людина повинна мати якусь родзинку у зовнішності, що буде характеризувати саме її. У Кароль це була червона помада, яка майже ніколи не стирається з її вуст. Це виглядає яскраво і дає змогу співачці запам’ятатися.

Також у Тіни завжди були жіночні вбрання, вона ніколи не одягається за останніми трендами моди, які доволі часто бувають дивними та незрозумілими багатьом. Вона обирає сукні, брючні костюми, спідниці, підбори. І головне, у Тіни постійно є укладка на голові. У молодості вона завжди ходила з кучерями, потім просто з рівним волоссям, а зараз полюбляє легкі хвилі.

Та іноді вона все ж таки піддається моді, яку пропонують світові стилісти та модельєри. Наприклад, в останній рік стали дуже модними в’язані речі. І Кароль залюбки демонструє на собі молочний в’язаний костюм. Це виглядає трохи дивно, але водночас жіночно.

Також у цьому костюмі співачка в черговий раз показала, наскільки гарну фігуру вона має. Адже її живіт насправді плоский та підтягнутий, а це результат кропіткої роботи над собою.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.