Катерина Осадча показала обличчя без макіяжу: в профіль видно горбинку на носі, за яку її покохав Горбунов

Катерина Осадча – українська журналістка, телеведуча, яка стала відомою завдяки славнозвісній програмі про знаменитих зірок "Світське життя", яке після початку повномасштабної війни не виходить на телекрани.

В багатьох зірок українського шоу-бізнесу змінилася буденність в роботі. Катерина Осадча після активної праці в програмі “Світське життя” занурилася в громадську діяльність, є засновницею авторських проєктів “Пошук зниклих” та “Родина”, який допоможе українським сім’ям знайти багато відповідей на свої питання, що дійсно хочуть усиновити дитину, яка залишилася без рідних та потребує належної любові.

Нещодавно Катерина Осадча розповіла про початок знімань нового сезону вокального проєкту “Голос країни” у Варшаві, який транслюватиметься в Україні та Польщі українською мовою. Прем’єра запланована вже цієї осені, яка об’єднає багатьох талантів з усього світу. Тренерами оновленого сезону стали: Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та Надя Дорофєєва.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Знаменитість зізналася, що вже чотири дні перебуває у Варшаві й цього разу вона їй сподобалася більше, адже з минулого літа перебування в місті спогади геть інакші.

Так, у своєму блозі соціальної мережі Instagram журналістка вперше показала обличчя в профіль так близько, що можна детальніше розгледіти всі риси. На світлині видніється її форма носа з невеличкою горбинкою, утім, все виглядає природно та естетично без втручань у красу.

Катерина Осадча поцікавилася у користувачів соціальної мережі, чи схожа вона на себе після останніх кількох тижнів у дорозі:

“Розмова за спиною. В профіль схожа, обличчя ні. Чи схожа я на себе? Після останніх тижнів в дорозі?”.

Катерина Осадча показала обличчя без макіяжу

Нагадаємо, що на 1+1 знаменита телеведуча зустріла свого другого чоловіка Юрія Горбунова. У лютому 2017 року пара оголосила про свій офіційний союз, що тепер підкріплений шлюбом. Подружжя спільно виховує двох синів – 6-річного Івана та однорічного Данила, проте в жінки є ще старший син Ілля від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.