Замінив Лесі Нікітюк Притулу, але про неї не згадав: Богдан Шелудяк показав головних жінок в його житті

Богдан Шелудяк – відомий український блогер, який більш відомий як Буше, адже саме такий нік він має у інстаграм. Але попри це Богдан ще й актор, бо він грав головну роль у серіалі "Київ вдень та вночі".

Богдан є дуже харизматичним і талановитим, але за його словами це не з народження, а набуте. Він ніколи не був професійним актором чи ведучим, але дуже вправно і старанно опановував різні навички, які потрібні для його професій. Але попрацювавши на телебаченні чоловік розчарувався у цій професії і вирішив, що йому краще податися у блогерство.

Велучі Хто зверху?

І варто сказати, що це Богданові вдалося, він є одним з найпопулярніших інфлюенсерів України, до його думки прислухаються, його запрошують на різні шоу і передачі, адже Богдан має неймовірне почуття гумору і гострий розум. Його цікаво слухати й спостерігати за його поведінкою.

Богдан не планував повертатися на телебачення, але життя іноді дарує нам приємні й неочікувані сюрпризи. Так, наприклад, Богдана покликали на кастинг на роль ведучого культового шоу “Хто зверху?”, оскільки Сергій Притула не повернеться до розважального контенту. І він успішно пройшов його та вже знявся у новому сезоні з Лесею Нікітюк.

Через це його популярність зросла у рази, бо він з’явиться знову на телебаченні, та ще й у компанії чарівної Лесі Нікітюк. Яка стала для нього справжнім другом і наставницею. З нею Богдану комфортно працювати разом.

Та звісно, всіх цікавить особисте життя Богдана, за його словами він має дівчину, з якою зустрічається на відстані. Але все ж таки в його житті є дві жінки, які займають особливе місце в його житті – це мама і сестра.

Днями Шелудяк показав, як він разом з рідною сестрою прийшов вітати маму з Днем народження. Майже вся родина була разом і видно, як вони люблять і цінують одне одного, адже мають гарні стосунки між собою.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.