Переможниця Х-Фактору Аіда Ніколайчук показала свої татуажні брови та нового чоловіка: змінилася в Америці

Знаменита українська вокалістка Аіда Ніколайчук не так давно прийняла вельми важливе рішення щодо свого життя і емігрувала до Сполучених Штатів.

Коли Аіда вперше вийшла на українську сцену, слухачі були неабияк зачаровані її надзвичайним голосом. Чистота вокалу, нот та врода, якою володіє зірка зробили свою справу і підкорили шоу-бізнес. Але надовго затриматися на піці своєї популярності Ніколайчук не вдалося. Попри безумовний талант та вміння подати себе її зірка стрімко почала заходити. Однак, Ніколайчук не припинила співати. Вона активно виступає, створює нові композиції та знімає кліпи.

Аіда Ніколайчук показала свої татуажні брови

Аіда Ніколайчук вразила публічним зізнанням
Аіда Ніколайчук показала свої татуажні брови

Після початку повномасштабної війни в Україні співачка вирішила емігрувати та обрала досить непростий для цього варіант — Сполучені Штати Америки. Її дорослий син залишився в Україні, а вона тим часом продовжує підкорювати український інформаційний простір, але вже з-за океану.

Зокрема, перетерпіли певні зміни і її зовнішні дані. Наприклад, Аіда проміняла красу своїх натуральних брів на штучну і зробила татуаж. До того ж у артистки з’явився новий чоловік. Свого бойфренда вона неохоче показує, але не приховує того факту, що знову купається в коханні та романтиці.

Нагадуємо, що героїню нашої статті колись активно підозрювали у романі з продюсером Ігорем Кондратюком, так як він був її наставником та тренером. Зірки поводилася на камеру доволі холодно, але публіка помітила певну хімію між ними та була впевнена в наявності у них почуттів.

Після перемоги ніколичук Ігор Кондратюк не захотів укладати з нею контракт, чому дуже здивувалися глядачі, адже були впевнені, що ця співпраця буде довгою. Не прийшов продюсер і на перший сольний концерт колишньої підопічної, що викликало ще більше питань. Пізніше у своєму інтерв’ю Кондратюк зізнався, що не пропонував договір співачці, так як розумів, що вони не зможуть працювати разом. Мовляв, в них абсолютно різні темпераменти, погляди і для нього Аіда занадто холодна людина. Тим часом сама артистка взагалі не коментувала подібний поворот подій.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?