Молодий і в соняшнику: Володимир Зеленський показав світлину, як виглядав до президентства – діловий в костюмі

До президентства Володимир Зеленський мав спокійне розмірене життя, професію гумориста та не знав, як зміниться його доля після рішення стати головою держави у 2019 році.

Пересічні громадяни України завжди будуть пам’ятати Володимира Зеленського прекрасним актором, гумористом, коміком, який дарував посмішку своїми ролями у “Вечірньому кварталі”. Кар’єрний шлях артиста розпочався з участі в командах КВК, а в останній з них під назвою “95-квартал” Зеленський був капітаном команди.

Згодом ця команда почала давати свої концерти на українському телебаченні. Тому, у 2005 році було прийняте рішення створити своє шоу “Вечірній квартал”, де Володимир Зеленський реалізувався як успішний актор, режисер та автор жартів.

Володимир Зеленський у Кварталі
Володимир Зеленський показав світлину, як виглядав до президентства

Президент України Володимир Зеленський брав участь у виробниці багатьох українських кінофільмів та серіалів, де сам грав провідні ролі. Найбільше з них публіці запам’яталися: “Я, ти, він, вона”, “8 перших побачень”, “Кохання у великому місті”.

Непоганий успіх приніс російсько-український комедійний серіал “Свати”, де Володимир Зеленський був сценаристом. Можна стверджувати, що до політичної сфери чоловік мав успішне творче життя, утім, зараз все кардинально змінилося.

Так, в соціальній мережі Instagram фан-клуб Володимира Зеленського оприлюднив світлину щасливого чоловіка до його президентства, адже на фото він у чорному діловому костюмі позував на камеру, посміхаючись на фоні українських соняшників.

Наразі голова нашої країни має дещо втомлений вигляд, адже йому не вистачає сну, нормального відпочинку та часу проведеного з сім’єю. Після перемоги України Володимир Зеленський спершу прагне поїхати в Крим, адже дуже хоче побачити море.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.