Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Відома артистка Оля Полякова не цурається своїх статків. Окрім квартири в центрі Києва, співачка володіє великим приватним будинком у мальовничому селищі Старе на Київщині, в Бориспільському районі. Її маєток розташований у затишному елітному котеджному селищі, оточеному неймовірною природою — з одного боку ліс, а з іншого — вихід до берегів Дніпра.

Будинок Полякової буквально захований серед дерев, створює для родини атмосферу затишку та усамітнення. На великій території розмістилися двоповерховий дерев’яний маєток, окремий гостьовий будинок, парники, басейн, лазня, льох, а також стайні для кіз та коней.

Оля Полякова показала, як виглядає її маєток
Оля Полякова показала, як виглядає її маєток

Особливим місцем для відпочинку став невеликий будиночок з панорамними вікнами, який розташований прямо на березі річки з виходом на пірс. Тут співачка може насолоджуватися краєвидами на приватному пляжі з бухтою, де стоять її катери.

Полякова не приховує своєї гордості за власні володіння та часто ділиться з підписниками в Instagram кадрами із життя в заміському будинку. У своєму блозі вона показує, як виглядає її доглянута прибудинкова територія і ділиться секретами свого господарства.

Оля Полякова показала, як виглядає її маєток
Оля Полякова показала, як виглядає її маєток

Зокрема, співачка займається розведенням кіз та вирощує домашні овочі й фрукти у власних парниках. І хоча допомагають їй у цьому численні помічники, Полякова з задоволенням власноруч експериментує з приготуванням козячого сиру.

Оля Полякова показала, як виглядає її маєток
Оля Полякова показала, як виглядає її маєток

Окрім сільськогосподарських справ, співачка із задоволенням інколи стає до плити. Найбільше їй до душі традиційні українські страви, тож у її меню часто з’являється борщ. Крім того, на минулий Великдень, вона поділилася своїм рецептом пасок, який дуже хвалили її підписниці. Оля зізнається, що готує тоді, коли знаходить час та натхнення, а буденну кулінарію довіряє своїм помічникам.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.

Як виглядає екс-чоловік Слави Камінської? Успішний лікар, який передав красу дочці зірки

Зараз Слава Камінська охоче хизується своїми дітьми, адже вони виросли з надзвичайними зовнішніми даними. Як же виглядає батько спадкоємців зірки?

Як чоловік і дружина: Шовкопляс Неля Володимирівна та Гордєєв Єгор Сергійович зачарували 1+1

Шовкопляс Неля Володимирівна та Гордєєв Єгор Сергійович зачарували канал "1+1", а все тому, що публіка вже давно помітила, як вони підходять одне одному.

Невдалий макіяж: Тіна Кароль показала зліплені від туші вії та викликала здивування публіки

Тіна Кароль показала зліплені від туші вії та викликала здивування публіки. Артисти також бувають не ідеальними, а інколи відкрито не звертають уваги на недоліки в образі.

Так ось, як виглядає його брат: 43-річний Притула показав, з ким провів все своє дитинство

Шоумен Сергій Притула ще з молодих років є достатньо медійною людиною, на відміну від його рідного старшого брата Василя - хто він і чим займається?