Знову взявся за старе: чим займався Віктор Павлік у ліжку, поки Катя Репяхова у лікарні

Поки молода дружина вирішує свої проблеми, 58-річний Віктор Павлік згадав, що витворював, коли був ще зовсім молодим. Катя Репяхова ще тоді не народилась.

Напередодні четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова поскаржилася на проблеми зі здоров’ям. Пізно ввечері у 30-річної жінки стався напад циститу, про що вона повідомила в Інстаграм. Вже наступного дня дружина Павліка вийшла на зв’язок та повідомила, що перебуває у лікарні під крапельницями.

Чим займався Віктор Павлік у ліжку, поки Катя Репяхова у лікарні
Чим займався Віктор Павлік у ліжку, поки Катя Репяхова у лікарні

У цей же час у мікроблозі артиста з’явилося цікаве відео, на якому ще зовсім молодий Віктор Павлік лежить у ліжку з незнайомкою. Як виявилося, це його старий кліп, знятий ще до народження четвертої дружини, різниця у віці з якою становить 29 років. На відео артист та його партнерка зображують закохану пару, потім молодий співак з’являється у кадрі з голим торсом та з гітарою в руках.

Віктор Павлік показав, що витворяв у далекій молодості
Віктор Павлік показав, що витворяв у далекій молодості

Судячи з реакції Віктора Павліка, яку залишив під відео, він сам був трохи шокований своїм дуже сміливим кліпом.

А тим часом Катерина Репяхова ділилася подробицями своєї боротьби з хронічним циститом. Дружина співачка зізналася, що 6,5 років тому зробила щеплення в Німеччині, після якої 5 років була у ремісії. Однак через сильний нервовий зрив, хвороба знову увійшла в гостру фазу і трапився рецидив.

Вже наступного дня Катерина Репяхова знову вийшла на зв’язок в Інстаграм і повідомила, що лежить із брудною головою в ліжку і до циститу ще додався герпес, а ще оприлюднила знімок, зроблений ще до нападу.

Катерина Репяхова розповіла про свій стан
Катерина Репяхова розповіла про свій стан

“Яка я в інсті. Яка я вдома”, – підписала Катерина публікацію в “сторіз”.

Зазначимо, що Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка. До цього співак був одружений тричі, причому кожна наступна обраниця була молодшою ​​за попередню.

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і артистка: чим сьогодні займається єдина донька Ніни Матвієнко

Співачка Тоня Матвієнко пережила і переживає досі складний період у зв'язку з тим, що не стало її легендарної мами, але ж чим співачка продовжує займатись?

Таїсія Миколаївна Повалій несподівано висловилася про Аллу Пугачову: “Ми всі ходимо під Богом”

Таїсія Повалій після багатьох місяців мовчання знову заговорила і на цей раз висловилася про Аллу Пугачову, яка покинула Москву та обрала Ізраїль

Володимир Дантес повністю вбрався в осінній образ: кучері під шапкою навіть в машині

36-річний Володимир Дантес, як і більшість українців, уже одягнув светр і шапку. Співак показав, який осінній образ обрав і як нині виглядає загалом.

Дружина Тімура Мірошниченка показала, як робить генеральне прибирання їх усиновлений син

Поки дружина знаменитого телеведучого Тімура Мірошниченка була за "старшу", їх 3-річний усиновлений син Марсель робив генеральне прибирання. У хлопчика добре все виходить.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Слава Камінська занесла екс-чоловіка в “чорний список”

Слава Камінська вже двічі була одружена та наразі має потенційного нареченого, але що відомо про батька її двох дітей - чому співачка насправді розлучилась з Едгаром?

Вся правда вийшла назовні: Тарас Тополя розставив всі крапки над “і” у розлученні з Alyosha

Тарасу Тополі та Alyosha часто приписували чутки про розлучення та проблеми в шлюбі, тож співак вперше прокоментував ці плітки та розповів всю правду.