Ольга Фреймут в сукні з чічею показала, як виглядає зараз: без макіяжу з гардеробом-привидом – вже змінилася

Знаменита українська журналістка та головний ревізор країни Ольга Фреймут після тривалого життя у Великій Британії нарешті повернулася в Україну та почала ділитися своєю буденністю зі своїми підписниками.

З початку повномасштабної війни відома телеведуча Ольга Фреймут перебралася жити з дітьми до Великої Британії, адже в пріоритеті була безпека своїх нащадків. Утім, згодом українським представникам преси зізналася, що там остаточно втратила себе та мріє швидше повернутися додому.

За кордоном ревізорка брала активну учать в благодійних заходах та зборах коштів на потреби ЗСУ та постраждалим громадянам, а також вела колонку в британській Sunday Express. Про своє грандіозне повернення на Батьківщину Ольга Фреймут оголосила, коли оприлюднила анонс свого майстер-класу, спеціальної лекції з етикету “Манери під час війни”, який провела 24 липня у Львові.

Оля Фреймут
Ольга Фреймут

Наразі Ольга Фреймут знаходиться з дітьми в Києві та повертається до медійного життя в соціальних мережах. Так, нещодавно 41-річна журналістка оприлюднила цікаву світлину свого зовнішнього вигляду без макіяжу та в розкішній довгій сукні з чічею зеленого кольору, яку знайшла, прибираючи у себе вдома. Зізналася, що зараз яскравих речей в її гардеробі мало, однак це вбрання для неї особливе та розкішне:

“Прибираю, знаходжу речі-привиди. Ось таке плаття з чічею, наприклад. Не підходить ні за змістом, ні за формою, тепер яскравого в гардеробі мало, але ж розкішне…”.

Ольга Фреймут в сукні з чічею показала, як виглядає зараз

На світлині знаменитість показалася без макіяжу, втім, обличчя Фреймут навіть без косметичних засобів доглянуте, красиве та молоде, тому зрозуміло, що ревізорка дбайливо доглядає за станом своєї шкіри.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?