Аліна Гросу показала всю свою рідню: батьки, брати та бабуся – мама схожа на саму Ірину Білик

Аліна Гросу – знаменита українська співачка, яка розпочала свій шлях артистки ще з 4-річного віку, тому завдяки невпинній праці та підтримці найрідніших досягла бажаного успіху.

Знаменитість народилася в 1995 році в українському місті Чернівці. У вісім років маленька дівчинка переїхала до Києва і вже професійно стала працювати в шоу-бізнесі. За плечима в Аліни Гросу багато проєктів та масштабних співочих конкурсів. Найвідоміші з них це “Пісня року” та “Дитяче Євробачення”.

У 2017 році виконавиця вирішує повністю змінити свій музичний стиль пісень та випускає низку танцювальних треків, які відразу припали до уваги українській публіці та набирали понад 1 млн переглядів на YouTube.

Аліна Гросу показала всю свою рідню

З початку повномасштабної війни артистка перебралася жити, працювати та навчатися у США та випускає хіти вже українською мовою, а ще розповіла, що планує свої найпопулярніші треки, які полюбилися прихильникам перекласти на україномовний лад.

Нещодавно відома українська співачка Аліна Гросу поділилася теплим сімейним відео, де була показана вся її рідня. Користувачі соціальної мережі Instagram мали змогу побачити її батьків – маму Ганну Андріївну, батька Михайла Михайловича, двох братів – Романа Каланджія, який для неї є зведеним від попереднього шлюбу її мами та молодшого Михайла, а також можна запримітити бабусю нашої героїні.

В нарізці світлин можна побачити кадри з її дитинства, батьків в юні роки та світлини з теперішнього часу, де Аліна Гросу вже доросла, однак найрідніші зірки стали тільки гарнішими. В коментарях під опублікованим відео користувачі соціальної мережі Instagram зазначили, що мама знаменитості, Ганна Андріївна дуже схожа на співачку Ірину Білик, яка для неї є кумою, адже стала хрещеною мамою для Аліни.

Так, і справді певні риси мами Аліни Гросу з кумою родини Іриною Білик справді помічаємо, адже ззовні вони дійсно нагадують один одного та мають однаковий колір волосся.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?