Іванна Онуфрійчук показала округлий животик і ніжно накрила його долонею: подарує мільйонеру спадкоємця?

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу свіжими знімками, на яких засвітила певні зміни у фігурі. Чи є імовірність того, що зірка носить дитя?

Ще 3 роки тому шанувальники Іванни Онуфрійчук зовсім не очікували, що її життя перевернеться на 180 градусів. Втім, зірка відіграла розкішне весілля на Мальдівах, потім організувала торжество в Києві, після чого переїхала до Швейцарії. Адже саме там живе її чоловік Алмаз.

Як відомо, він мільйонер, хоча чоловік і не надто розповсюджується про свою діяльність в соціальних мережах. Власне кажучи, їхнє сімейне життя в Інтернеті демонструє саме його зіркова дружина Іванна.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала імовірною вагітністю від мільйонера

І саме вона розповіла у своїх останніх інтерв’ю про те, що незабаром з великою імовірністю їх буде троє.

Іванна Онуфрійчук зізналася, що має маленьку дочку
Іванна Онуфрійчук заінтригувала імовірною вагітністю від мільйонера

Онуфрійчук вже давно хоче стати мамою. Вона та її чоловік займаються цим питанням, пара навіть пройшла спеціально детокс-програму в одному із санаторіїв Швейцарії.

“Це моя мрія, це наша мрія з ним. Стати батьками чудових, красивих, здорових дітей. І ми невпинно працюємо над цим, дуже вірю, що в нас все вийде: народити дитину, виростити та виховати людину і залишити на цій планеті частинку себе, свого продовження”

Ба більше, нещодавно Онуфрійчук оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий матеріал, який здебільшого стосувався декору. Іванна дуже хотіла придбати для свого балкону деревце, яке прекрасно доповнило міський пейзаж, до якого так звикли швейцарці.

Зокрема, зірка була неабияк приголомшена цінами. Наприклад, одне з дерев коштувало тисячу франків.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала імовірною вагітністю від мільйонера. Скріншоти stories телеведучої

Але уважні шанувальники одразу ж звернули свою увагу абсолютно на інший нюанс: на фото зірка постала у сукні вище талії та з зігнутою рукою, якою вона приховала талію.

Вже не вперше підписники помічають певні зміни у фотографіях, які оприлюднює зірка. Зокрема, під час їхньої прогулянки в ліс були зроблені кадри, що ініціювали хвилю чуток про майбутнє поповнення в родині мільйонера. Але підтвердити дану інформацію зможе лише пара. І є високий шанс того, що вона не захоче цього зробити допоки малюк не з’явиться на світ.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.