Влад Яма відростив довге волосся, пофарбувався в чорний колір і показав результат: вилитий красень Кіану Рівз

Знаменитий український хореограф Влад Яма змінив імідж та показав результати. Як танцюрист буде виглядати, якщо матиме чорну шевелюру на голові?

Коли Влад Яма вперше з’явився на українському телебаченні, одразу ж запам’ятався здебільшого своєму екстравагантному стилю. Стрункий, високий, лисий володар елегантних манер одразу ж підкорив аудиторію своєю майстерністю та харизмою.

Влад Яма відростив довге волосся

Примітно, що за 20-річну кар’єру шоу-бізнесі він так і не наважився змінити імідж. Хоча чоловік неодноразово показував, як колись виглядав з короткою зачіскою пшеничного кольору.

Лілія Яма отримала подяку
Влад Яма відростив довге волосся

Ба більше, лисина стала фішкою хореографа, завдяки якій він впізнавався навіть за кордоном. Але хто ж не любить експерименти з зовнішністю? Особливо це стосується стилістів телеканалу “1+1”.

Завдяки своєму суддівству на “Танцях з зірками” Влад мав можливість приміряти на себе безліч образів. Зокрема роль Кіану Рівза у фільмі “Матриця”. З зірки вийшов прекрасний Нео.

Влад Яма відростив довге волосся

На голову хореографа одягли чорну перуку з довгим шовковистим волоссям. Образ доповнював шкіряний плащ, а очі зірки прикрили темними окулярами. Саме про це своє перевтілення нещодавно Влад згадав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, оприлюднивши архівне фото. Примітно, що знімок він обробив у чорно-білому фільтрі.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Влад прийняв рішення емігрувати разом зі своєю сім’єю до Сполучених Штатів Америки. При цьому зірка запевнює, що зробив це до того, як чоловікам заборонили виїзд. Хоча аудиторія неодноразово ставила під сумнів дану тезу, довести зворотнє нікому не вдалося.

В Україні у хореографа була розкішна квартира в столиці, а також заміський будинок, в який він інвестував останні декілька років. В мережі блукало інформація про те, що нібито з маєтком хореограф мав певні юридичні проблеми, а тому за кордоном в нього є турботи, адже він не знає про долю власної нерухомості. Чи це так, Влад ніколи не говорив, і взагалі намагається не згадувати про колишнє життя у побутовому розрізі.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.