Григорій Решетнік покинув дружину з трьома синами і вразив публічним прощанням: “Тримайся та бережи себе”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік засвітився в Україні у той самий час, поки його сім'я знаходиться на відпочинку. Що сталося?

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік до початку повномасштабної війни в Україні регулярно возив свою родину на курорти. Зокрема сім’я часто обирала Мальдіви. Саме там дружина шоумена колись побачила знак щодо народження в них третьої дитини. По поверненню в Київ Христина вже була вагітною.

Григорій Решетнік залишив сімʼю на курорті і повернувся в Україну

Григорій Решетнік залишив сімʼю на курорті і повернувся в Україну. Архівне сімейне фото

Втім, після 24 лютого життя сімейства кардинально змінилося, як і в більшості українців. Зокрема півроку вони провели на заході України, після чого повернулися в столицю. Звісно, кількість поїздок була суворо обмежена, хоча насправді Григорій має законне право виїжджати за кордон, коли йому заманеться: він вважається багатодітним батьком.

Але вперше на відпочинок вони рушили влітку 2023-го, і до того ж, зіштовхнувшись з великою порцією критики. Григорія та Христину розпекли за демонстрацію люксового відпочинку та елітного життя, поки інші українці борються за незалежність нації.

У той самий час Григорій публічно заявив про те, що насправді він рушив у робочу поїздку, але прийняв рішення поєднати її з відпусткою для дітей та дружини, які так само важко переживали події і мають реальну необхідність у зміні обстановки. Але затримуватися з ними на курорті Григорій також не наважився.

Блогерка залишилася разом з Дмитром, Іваном та Сашком за кордоном у той самий час, як телеведучий спочатку побував в Києві, а потім відвідав Дніпро у робочих цілях. Зокрема після цього візиту Решетнік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram слова прощання з містом, які імовірно будуть оцінені місцевими.

Григорій Решетнік залишив сімʼю на курорті і повернувся в Україну. Скріншоти особистих сторінок телеведучого та блогерки

Коли саме родина збирається возз’єднається залишається загадкою. Втім, Григорій ніколи не залишає надовго своє сімейство, а тому немає сумнівів, що їхня зустріч відбудеться найближчим часом.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.