Колишній Лорак Мурат Налчаджиоглу в новому шлюбі купається в красі: як виглядають дружина Ліля і падчерка Саша

Колишній чоловік знаменитої російської виконавиці Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу не так давно одружився вдруге. Як тепер виглядає його родина?

Після розлучення з Ані Лорак Мурат був самотнім недовго. Чоловік залишився в Україні та почав будувати своє життя у Києві. Наступним його коханням стала також українка Лілія Реус.

Шанувальники Ані Лорак неодноразово звертали свою увагу на те, що колишня та нинішня обраниці бізнесмена доволі схожі між собою. Ба більше, дівчина тривалий час ревно ставилася до своєї приватності, а все тому, що користувачі регулярно залишали під її публікаціями негідні висловлювання через Кароліну.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат показав, як виглядає його нова родина

2021-го пара повідомила про заручини. Мурат зробив пропозицію дівчині у Туреччині. А одружилися молоді люди влітку 2023-го. Весілля відіграли гучно, а згодом полетіли на відпочинок. Примітно, що свій медовий місяць подружжя перетворило на сімейну подорож.

Мурат Налчаджиоглу покинув рідну Туреччину і повернувся з коханою до столиці
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат показав, як виглядає його нова родина

Так, обидвом було кого взяти з собою: Мурат запросив дочку Софію, а Лілія взяла донечку Сашу.

Зведені сестри нібито непогано ладнають, принаймні бізнесмен оприлюднив безліч відеороликів та фотографій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на яких дівчата активно проводили разом час та почувалися доволі комфортно.

Мурат Налчаджиоглу зі своєю дівчиною та названою донькою
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат показав, як виглядає його нова родина

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Мурат та Лілія знаходилися на її території. Пара допомагала людям евакуюватися за кордон, і лише згодом рушила на декілька тижнів на батьківщину чоловіка. Таких поїздок за півтора року сім’я зробила багато, але постійно поверталася до столиці.

Колишня дружина Мурата Кароліна тим часом зникла на півроку, а після своєї появи повідомила про нові стосунки: артистка зустрічається з тренером з йоги. Шанувальники ставляться доволі скептично до її нового роману, але підтримують жінку. Чого не скажеш про українців!

Через погані стосунки зі співвітчизниками Кароліна пережила декілька гучних скандалів, до яких призвели її висловлювання та небажання зайняти позицію.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?