Посмішка на двох: дружина Григорія Решетніка Христина показала маму та схожість з її сином – “Копія бабуся”

З початку повномасштабної війни подружжя Решетників залишалося в Україні всім складом, утім, вперше за довгий час Христина покинула рідний дім та вирушила з синами на відпочинок.

Григорій та Христина Решетнік – один з небагатьох союзів, які залишилися разом та ставали прикладом сім’ї, як потрібно любити рідний дім та не покидати його в самий розвиток війни. Півроку сімейство провело на заході України, після чого знову повернулися до столиці.

Так, дружина знаменитого телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше за довгий час вирушила з трьома синами на відпочинок за кордон на море. Чоловік теж недовгий час відпочивав з родиною, поєднавши робочу поїздку з відпусткою, утім, наразі повернувся до України та встиг відвідати Дніпро теж по роботі.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей
Христина та Григорій Решетнік

Христина та Григорій зіштовхнулися з чималою кількістю хейту від пересічних громадян, мовляв, подружжя поширює люксовий відпочинок та елітне життя в той час, коли українці борються за свободу та незалежність.

Днями Христина Решетнік оприлюднила нову світлину зі щасливого проведення дозвілля разом з морського узбережжя. Однак до неї з трьома дітьми приєдналася її мама, яка вразила схожістю зі старшим сином подружжя – Іваном. Користувачі соціальної мережі запримітила нереальну схожість, адже бабуся з онуком, ніби одна копія, яка ділить посмішку на двох.

Христина Решетнік розповіла, що Іван дійсно бабусин внук, який її дуже любить. Додала, що між ними існує свій особливий зв’язок, тому сімейство між собою жартує, мовляв, вона в будь-якому віці буде вкладати його спати, гладити та готувати смачні млинці й оладки:

“Чисто бабусин внук. Ми жартуємо, що бабуся буде і до кінця школи з першеньким внуком, і коли в універ поступить, буде завжди вкладати спати і гладити, а іще готувати млинці і оладки. Це – дуже мило”.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.