У кого з 1+1 найкрасивіший кіт: Алла Мазур, Марічка Падалко, Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Наталя Островська

Повнота життя особливо сильно відчувається, коли поруч з нами не тільки сім'я, але й наші маленькі улюбленці, що роблять цей світ ще більш прекраснішим.

 

У кого з 1+1 найкрасивіший кіт

У кого з 1+1 найкрасивіший кіт. Єгор Гордіїв зі своїм котом Платоном

Єгор Гордєєв холостякує багато років, але його самотність прикрашають улюблений пес Джум та похмурий кіт Платон. Минулого року тваринам довелося несолодко, адже постраждала квартира зірки. Найпершим ділом фанати кинулися питати у телеведучого, як його улюбленці. На щастя, всі були цілі та здорові.

У кого з 1+1 найкрасивіший кіт. Марічка Падалко з кішкою Ґішею

Взяти додому кішку Марічку Падалко умовили діти, яких в неї аж троє. Сім’я дуже прив’язалася до улюблениці, і пережила неймовірний стрес 24 лютого, коли телеведуча, евакуйовуючись разом з тваринкою, через необачність її загубила. Але все обійшлося, а діти вже не згадують про пролиті сльози.

У кого з 1+1 найкрасивіший кіт. Наталія Островська разом зі своєю кішкою Валенсією

Наталія Островська дала своїй кішці елегантне ім’я, яке відповідає вишуканому смаку самої телеведучої. На відміну від Платона та Ґіші, Валенсія — породиста. Красуня є висловухою шотландською кішкою з жовтими очима та сірою шубкою.

У кого з 1+1 найкрасивіший кіт. Неля Шовкопляс з котом Чорнусем

Неля Шовкопляс взяла додому звичайного кота, який має повністю чорне забарвлення. У нього зелені очі, а тому за цей рахунок він дуже схожа на мультиплікаційну тваринку. Чорнусь настільки чорний, що на фотографії можна розгледіти лише цю його рису.

У кого з 1+1 найкрасивіший кіт. Людмила Барбір з кішкою Мусею

Людмила Барбір не активна в соціальних мережах, а тому з її улюбленицею фанати не надто знайомі. Пухнаста красуня має доволі незвичайне забарвлення та гострий носик. Вона спокійно сидить на руках у своєї володарки і, судячи з усього, зовсім не боїться камер.

У кого з 1+1 найкрасивіший кіт. Алла Мазур з котом Мусіком

Мусік Алли Мазур є тезкою Мусі Людмили Барбір. Втім, у телеведучої виріс справжній велетень. У нього неймовірні світло-блакитні очі, довге хутро і в цілому він дуже нагадує породу мейнкун. Особливу увагу привертають його довжелезні вуса.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.