Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун став знаменитістю: “Бог кулінарії”

Олександр Цвігун досі залишається одним з найяскравіших учасників кулінарної програми "МастерШеф", і причина цієї популярності досить зрозуміла.

Олександру Цвігуну вдалося заслужити любов аудиторії майже одразу. Тільки-но чоловік з’явився в студії, як команда, а згодом і глядачі прониклися до нього найпозитивнішими почуттями. Доволі скоро стало зрозуміло, що юнак може розраховувати на перемогу, а тому він вважався доволі серйозним конкурентом.

І передчуття не обмануло глядачів — Олександр став абсолютним переможцем і отримав доволі гучну славу і репутацію.

Переможець МастерШеф. Битва сезонів Цвігун показав, як склалося його життя після шоу

 Як виглядає мама переможця МастерШеф. Битва сезонів Сашка Цвігуна
Переможець МастерШеф. Битва сезонів Цвігун показав, як склалося його життя після шоу

Після завершення шоу юнак почав займатися рестораном у Львові. Він швидко отримав репутацію якісного закладу, яке рекомендував навіть Євген Клопотенко, підкреслюючи, що це не реклама.

Сам кулінар не надто активно спілкується зі своїми підписниками, здебільшого концентруючись на своєму захопленні, але інколи своє обличчя можна зробити за допомогою медіа чужими руками. Достатньо лише робити свою справу ідеально та з любов’ю.

Так, нещодавно одна з користувачок оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільне фото з Олександром, а в дописі до публікації назвала його “Богом кулінарії”.

Примітно, що на подібні компліменти навіть судді, які колись оцінювали роботи Олександра розраховувати здебільшого не можуть. Хоча у Ектора, Ольги та Володимира доволі багато шанувальників, а також клієнтів, які відвідують їхні заклади, такі компліменти отримують рідко.

Втім, на кадрі також помітно, що герой нашої статті дещо втомлений. У нього мішки під очима та доволі сумний вигляд. Цілком імовірно, що на це вплинув непростий графік роботи, а можливо і війна, яка також забирає багато сил як у пересічних українців, так і зірок з різних сфер діяльності.

Тим не менш, хлопець виділив свій час для того, аби сфотографуватися зі своїми гостями. І вони були дуже вдячні йому за цю можливість.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.