Ектор Хіменес-Браво засвітився на Мальдівах з круглими щоками: смачна робота додає зайві кілограми

Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядав багато років тому, коли працював на Мальдівах та не ходив до тренажерної зали. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Коли Ектор вперше з’явився на українських екранах, він позиціонував себе, як вкрай серйозного кулінара. За словами зірки, в нього позаду був досвід роботи у найрізноманітніших країнах світу, а також спілкування з голлівудським зірками, яких він годував. У чоловіка є розкішний будинок в Канаді, два будинки в Ірпіні, квартира в Києві, бізнес в столиці і медійна репутація.

Ектор розповів плани на дітей
Ектор Хіменес-Браво засвітився на Мальдівах з круглими щоками

Але не так багато шанувальників чоловіка пам’ятають, яким він був на початку своєї кар’єри. А різниця дуже помітна. На той момент він був брюнетом з гострими рисами обличчя. Чоловік був набагато запальнішим та не соромився на камеру проявляти свою темпераменту натуру. Також у зірки була абсолютно інша фігура.

Ектор Хіменес-Браво засвітився на Мальдівах з круглими щоками

Так, свого часу чоловіку довелося попрацювати на Мальдівах. На той момент він ще будував стосунки з пані Керолайн з Канади. Звісно, з того періоду у шеф-кухаря залишилися архівні фото.

Ектор Хіменес-Браво засвітився на Мальдівах з круглими щоками

Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram одне з них, на якому помітно, що у актора є щоки, а також маються абсолютно інші пропорції тіла.

Регулярно чоловік нагадує своїм підписникам про те, наскільки важливо займатися спортом. І він наголошує на тому, що перш за все це питання не естетичного характеру, а нашого здоров’я. Нюанс полягає в тому, що колись йому діагнозували загрозу інсульту. Сталося це через ожиріння внутрішніх органів.

Візуально зірка мав нормальну фігуру та миловидне кругле обличчя, але за цією здавалося б приємною зовнішністю крилась проблема: печінка чоловіка не справлялася саме через те, що у нього був виснажливий графік роботи, яка проводилася стоячи, дуже різноманітне та смачне меню і при цьому повна відсутність фізичних навантажень.

“Я багато працював та не приділяв часу собі, і з часом у мене почалися серйозні проблеми зі здоров’ям, тож мій лікар сказав: “Або ти зупиняєшся і щось змінюєш, або буде тільки гірше”. У мозок не поступала достатня кількість кисню. Почалися проблеми з печінкою. У мене було ожиріння, я не здогадувався, був як усі. Важив я 82 кг. Це ніби не багато, але це були не м’язи, це був жир. Зараз я важу 80 кг, але це не жир, а м’язи”

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.