Колишня дружина Дзідзьо показала, який чоловік тепер біля її ніг: Славія живе так, як мільйони жінок мріють

З моменту розлучення Дзідзьо та Славії пройшло 2 роки. За цей час обидва змогли налагодити своє життя та поставити перед собою нові цілі. Як же склалося у колишньої дружини артиста?

Разом Михайло Хома та його дружина Ярослава були понад 20 років. Пара не одразу одружилася, а на церковний шлюб так і не наважилася. Вперше про проблеми у стосунках зірок аудиторія дізналася 2021 року, коли на той момент ще благовірна Дзідзьо дала декілька ексклюзивних інтерв’ю. В них вона повідала про заборони чоловіка розвивати кар’єру, його небажання мати дітей, конкуренцію, а також нюанси скандалів за участі Ольги Цибульської.

Незабаром прозвучала новина про те, що зіркове подружжя розлучається. Ярослава зізнавалася, що вона не очікувала почути про це з екрану, а вже через декілька місяців їх розлучили офіційно. Жінка не претендувала на майно, яке вони спільно нажили у шлюбі, а натомість Михайло у якості відступних подарував їй квартиру на березі озера.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як до неї ставляться чоловіки

Славія розповіла, як ледь не зірвала весілля з Дзідзьо
Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як до неї ставляться чоловіки

Після розлучення Славія багато часу приділяла розвитку своєї кар’єри, а також подорожам. Жінка постійно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram різноманітні ролики, які знімаються в різних куточках України.

Примітно, що інтерв’ю, в яких Ярослава розповіла про негаразди у стосунках з чоловіком для неї дарма також не пройшли, адже пізніше Ростислав Калацинський запідозрив її у невірності Михайлові та оприлюднив свої здогадки на власному YouTube-каналі. Зірки розсварилися, але Ярослава так і не дала пояснень щодо міркувань блогера.

При цьому Славія неохоче показує компанію, з якою подорожує, а також не говорить відкрито про своїх обранців. Хіба що нещодавно вона опублікувала у своєму мікроблозі відео, на якому показала, як невідомий сидить біля її ніжок та допомагає впоратися із застібкою на туфлі. Обличчя чоловіка розгледіти неможливо.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як до неї ставляться чоловіки

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Михайло Хома здебільшого працює з Олександром Пономарьовим та гастролює світом з благодійними концертами, метою яких є збір коштів для військових та переселенців.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.