Сільський гламур за шалені гроші: Тіна Кароль, Настя Каменських, Софія Ротару показали свої розкішні маєтки

Багато знаменитостей живуть у селах поблизу столиці. Там артисти насолоджуються усамітненням та відпочивають від шаленого ритму життя. Пропонуємо подивитися на шикарні будинки зірок українського шоубізнесу.

Зірки часто обирають життя в селах для віддалення від міської суєти та більш спокійного оточення. Життя в селі надає їм можливість проводити більше часу з родиною та насолоджуватися зв’язком з природою. Крім того, менша увага соціальних медіа та папараці в селах забезпечує зіркам більшу приватність.

Тіна Кароль

Будинок у селищі Зазим’я співачці подарував покійний чоловік. Але будувала його виконавиця уже бувши вдовою. Тіна завершила справу коханого та відбудувала комфортний для життя маєток де живе і нині.

Триповерховий будинок вмістив все, що необхідно співачці.  Там є і спортзал і велика простора кухня і кімната для нагород та подарунків артистки. А у власному саду Тіна самостійно займається садівництвом та нещодавно поділилася світлинами вирощених кавунів.

Тіна Кароль показала свою домівку
Тіна Кароль показала свою домівку

Софія Ротару

Народна артистка України Софія Ротару має будинок розміщений в селі П’ятихатки, подалі від траси. Розміщений у сосновому гаю маєток має площу 1 412 квадратних метрів. Землю Ротару придбала ще 15 років тому та за цей час помітно облагородила ділянку. Софія Михайлівна висадила багато зелені на ділянці, а саме елітних блакитних ялин та туї.

Софія Ротару показала свою домівку
Софія Ротару показала свою домівку

Настя Каменських

Будинок співачки та її чоловіка продюсера знаходиться в селі Романків. По сусідству з парою проживають куми Потапа – Катерина Осадча та Юрій Горбунов.

Двоповерховий маєток, виконаний у італійському стилі та світлих тонах розташований на ділянці в 13,5 соток. На території закохані мають басейн, терасу для відпочинку з садовими меблями і підсобне приміщення.

Настя Каменських показала свою домівку
Настя Каменських показала свою домівку

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.