Любов чи ілюзія? Камери підловили французький поцілунок Ані Лорак і Філіпа Кіркорова в губи (Відео)

Знаменита російська співачка Ані Лорак свого часу неабияк інтригувала публіку своїми стосунками з Філіпом Кіркоровим. Що між ними було насправді дізнайтеся в нашій статті.

Історія дружби Ані Лорак та Філіпа Кіркорова розпочалася з Євробачення. Саме російський поп-король свого часу створив для української колеги номер та образ, які підкорили Європу та майже подарували учасниці перемогу. Кароліна зайняла друге місце, але для українців тоді була найпершою.

Ані Лорак на Євробаченні
Історія стосунків Ані Лорак і Філіпа Кіркорова

Вже на той момент у артистки активно розвивалися стосунки з турком Муратом. Здавалося, абсолютно в усіх сферах свого життя Лорак досягла блискучого успіху. Робочі взаємини з Кіркоровим плавно переросли у доволі близькі. І в якийсь момент аудиторія помітила настільки сильну хімію між ними, що було важко повірити, ніби в її серці живе турецький бізнесмен, а не артист.

Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу
Історія стосунків Ані Лорак і Філіпа Кіркорова

Історія стосунків Ані Лорак і Філіпа Кіркорова

Згодом на екрани вийшов доволі незвичайний відеокліп, який став базою для чуток про те, що Філіп був закоханий в українську співачку. В ньому присутній відеоряд, де артисти довго цілуються в губи, а пристрасть між ними неможливо не помітити.

Філіп Кіркоров та Ані Лорак
Історія стосунків Ані Лорак і Філіпа Кіркорова

Кароліна була вимушена неодноразово відповідати на питання журналістів стосовно цієї близькості, яку вони з Філіпом Бедросовичем виставили на публічний огляд. І кожен раз Лорак не може відповісти, чи було щось між ними, як би натякаючи: якби не було, то сказала б одразу.

Скоро у дружби Ані Лорак та Філіпа Кіркорова буде ювілей — 20 років. Обидва за цей час пережили безліч неймовірних речей: народження дітей, весілля, хрещення, тощо. Але й не обійшлось без скандалів, які здатні розбити серце.

9 років тому Філіп Петро сович підтримав свою подругу, коли та зрадила батьківщину та не змогла одразу ж визначитися зі своєю позицією. Подейкують, що цього разу він не тільки підставив своє плече, але став частково винуватцем того, що Кароліна назавжди стала ворогом для своїх співвітчизників. Неодноразово в мережі з’являлася інформація, що саме Кіркоров вмовив її не відмовлятися від російської естради та грошей, вочевидь зробивши висновок, що війна закінчується швидко, а Кароліна може втратити заробітки.

У той самий час близьке оточення Філіпо говорило про те, що він і сам не підтримує війну, але бізнес та мільйони для нього набагато важливіші за чужі життя.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.