Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, що життя після розлучення стало навіть краще: “В мене два ремонти”

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Михайла Хоми Славія розповіла про те, що зараз відбувається в її житті, і як вона його влаштовує після розлучення.

Гучне розлучення Михайла Хоми та Славії відбулося 2021 року. Сімейній драмі передували ексклюзивні інтерв’ю, в яких дружина виконавця розповідала як зірковий чоловік ставився до неї в шлюбі. Новина про розлучення прогриміла для неї так само неочікувано, як і для глядачів.

Згодом жінка зізналася, що не знала про рішення Михайла заявити про бажання розійтися на всю країну. Хоча зірки дуже важко сприймали усе, що відбувалося, багато сварилися та конфліктували, вже влітку їм вдалося знайти спільну мову. Ярослава не претендувала на спільно нажите з коханим майно, а Михайло у якості відступних подарував їй квартиру на березі озера. Ярослава була надзвичайно рада і навіть дякувала колишньому чоловіку публічно. Але жити в квартирі не змогла.

Славія показала життя після розлучення

Стало відоме справжнє ім'я співачки Славії
Славія показала життя після розлучення

За словами Ярослави, це приміщення зберігало багато спогадів про їхнє кохання та спільну історію, а тому вона не змогла в ньому проживати. Пізніше виконавиця взагалі заявила, що напередодні війни мала переїхати у будинок до свого нового обранця, але цю подію довелося відкласти.

Зараз Ярослава робить одразу два ремонти. Де знаходяться її будинки, в якому з них вона збирається жити, і чому робить їх паралельно, – усе це жінка не розкриває. Шанувальники тим не менш підозрюють, що Ярослава облаштовує нова сімейне гніздечко.

Славія показала життя після розлучення

“Я вже в другому місті, на другому будівництві. В мене два ремонти в двох різних містах паралельно, тому мені весело!”

Найчастіше Ярослава публікує відео, на яких показує різноманітну плитку з імітацією відблисків води. Вже не вперше жінка хизується даним придбанням і варто відмітити витратила багато часу, аби зібрати у гарний малюнок італійську плитку і працювала з ним як з пазлом цілими днями.

Останні декілька місяців її контент здебільшого присвячений інтер’єру, вибору найрізноманітніших елементів для нього, а також порадам з ремонту.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.