Він її гордість і опора: Тіна Кароль показала статного красеня, який з першого погляду нагадує Євгена Огіра

Найвідоміша українська виконавиця Тіна Кароль багато років тому втратила свого чоловіка, але знайшла сенс жити далі завдяки спадкоємцю, який залишився від нього.

Як відомо, 10 років тому Тіна Кароль втратила кохання усього свого життя. Співачка поховала чоловіка Євгена, який помер від тривалої онкології. З життя він пішов у німецькій лікарні, у той самий момент, коли артистка знаходилася на сцені. Згодом співачка розповідала, що зрозуміла його прохання до неї відіграти концерт. Тіна Кароль вважає, що Євген не міг показати слабкість перед дружиною та не міг померти при ній.

Тіна Кароль показала статного красеня

Тіна Кароль показала статного красеня

Трагедія в сім’ї стала для Тіни Кароль найбільшим випробуванням у житті. Вона зізнавалася, що їй не хотілося абсолютно нічого, окрім як відправитися вслід за коханим. Але був дехто, хто тримав її на землі. Мова йде про маленького сина Веніаміна, який тоді був ще зовсім крихіткою.

Хлопчику було всього 4 рочки, він був відображенням свого батька та мав глибокі мамині очі. Тіна намагалася вкласти не тільки усю материнську любов у виховання спадкоємця, але і батьківську. Зірка добудувала їхній спільний будинок, а також інтер’єр влаштувала таким чином, щоб відчувалася присутність Євгена.

Неодноразово Кароль зізнавалася, що намагалася також привити сину правильне ставлення до смерті. І не так давно Веніамін продемонстрував, що старання Тіни не пройшли дарма, написавши овдовілому вчителю неймовірного листа.

Тіна Кароль показала статного красеня

А в день народження свого покійного чоловіка Кароль взагалі здивувала фотосесією з 14-річним спадкоємцем, який серйозно змужнів і тепер неймовірно нагадує батька.

Шанувальники були вражені побаченим. Але ж насправді це не така рідкість, коли сини нагадують своїх батьків не тільки зовнішньо, але і внутрішнім змістом.

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабної війни Тіна Кароль говорила про своє бажання стати матір’ю ще раз, але тепер народити дівчинку. Фанати неймовірно зраділи такій новині, але здається, що співачка не поспішає з реалізацією цих планів. Веніамін жодним чином не коментує ні творчість своєї мами, ні її особисте, зостаючись в тіні та охороняючи своє приватне життя.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.