“Притули на вас нема”: Нікітюк показала реакцію на нового ведучого “Хто зверху?” – від любові до ненависті?

Взаємодія зіркового тандему ведучих Лесі Нікітюк та Сергія Притули була однією з найуспішніших в історії Нового каналу та шоу "Хто зверху?", однак подивимося, як публіка сприйме нового колегу Нікітюк.

Після гучної заяви волонтера та громадського діяча Сергія Притули, що після закінчення повномасштабної війни повернення до розважальних шоу не буде ніколи, Новий канал оголосив кастинг на пошук нового ведучого шоу “Хто зверху?”.

Так, команда каналу довго тримала інтригу, хто став новим колегою Лесі Іванівни та капітаном чоловічої команди в протистоянні з жінками в конкурсах, однак з підказок та наявних фактів багато прихильників мали правильну здогадку.

Так, на заміну Сергію Притулі прийшов блогер-мільйонник, актор “Київ вдень та вночі” Богдан Шелудяк або Буше, адже під таким ніком зареєстрований в соціальних мережах. Пресслужба Нового каналу повідомляє, що цей пошук виявився непростим, адже замінити постійного ведучого, який віддав свої сили проєкту 10 років було непросто.

Нікітюк показала реакцію на нового ведучого Хто зверху?

Нещодавно знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк оприлюднила тизер з екрана свого телевізора на новий сезон “Хто зверху?”. З відеоролика стало відомо, що прем’єра запланована вже цієї осені, 21 вересня. Героїня нашого матеріалу після перегляду реклами жартома висловилася: “Притули на вас нема”, а в самому ролику поставила питання на публіку: “Де ви його взяли?”.

Нікітюк показала реакцію на нового ведучого Хто зверху?

Зрозуміло, що це всього лишень жарти, утім, справжню взаємодію Лесі Нікітюк з новим ведучим проєкту Богданом Буше українська аудиторія глядачів зможе побачити вже після прем’єри та робити якісь висновки.

Нагадаємо, що блогер Богдан Буше раніше зізнався пресі, що взаємодіяти з колегою по знімальному майданчику, а саме з Лесею Нікітюк йому вдається легко, адже у них вже наявний досвід спільної роботи на телепроєктах.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.