Найкрасивіший чоловік світу Богдан Юсипчук показав свою дівчину, з якою живе в Дубаї: обрав собі співачку

Ще не так давно Богдан Юсипчук говорив про складнощі в особистому житті, повʼязані з підбором жінки, яка стане дорогою його серцю. Втім, він вже їх подолав.

До початку повномасштабної війни в Україні Богдан Юсипчук часто говорив про свій складний шлях до телебачення. Чоловік роками мріяв стати актором, ходив на безліч кастингів, але раз за разом отримував відмови.

Велику роль у кар’єрі чоловіка зіграв конкурс краси, в якому він виграв. Отримавши статус найвродливішихго красеня в світі Богдан став телеведучим. Але після 24 лютого його не надто турбувала минула позиція в шоу-бізнесі. На цьому його історія як тележурналіста завершилася. Зараз модель знаходиться в Дубай, до того ж зі своєю коханою дівчиною.

Богдан Юсипчук показав свою дівчину

Богдан Юсипчук показав свою дівчину

Так, якщо раніше за чоловіком була закріплена репутація затятого холостяка, то зараз він не відмовляє собі у стосунках. Нещодавно Богдан оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр з коханою, у дописі до якого привітав її з днем народження.

Богдан Юсипчук
Богдан Юсипчук показав свою дівчину

Примітно, що ще 2 роки тому Богдан неабияк піарився на темі своєї обраниці. Наприклад, чоловік влаштував у своєму блозі  фейкове весілля з Юлією Бельченко, яке аудиторія прийняла за справжнє. Після низки привітань, купи коментарів раптом знаменитості заявили, що це всього лиш була реклама платформи для торжеств.

Мережа розділилася на два табори: одні нещадно критикували молодих людей, інші вставали на їх захист.

Чи збирається красень Богдан Юсипчук повертатися до України досі залишається загадкою, але його місце у програмі “Життя відомих людей” давно зайняте, а кінематограф в Україні поки що перебуває у стані стагнації. Тим не менш, Богдан знайшов для себе місце у закордонному кіно. Нещодавно він знімався з Жан-Клодом Вандамом та працював з Netflix.

І все ж таки тривалий час чоловік заробляв як модель, тому імовірно він зможе знайти для себе нішу ще й в цій сфері.

Його дівчина Вероніка тим часом також заробляє в Дубай, але своїм вокалом. Про блискучу кар’єру поки що не йде мова, але все попереду.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.