Ані Лорак закрутила роман з дідусем та показала, як виглядає її новий коханець: без волосся і дуже загорілий

Тривалий час знаменита російська співачка Ані Лорак була самотньою, і лише нещодавно повідомила про новий роман, який закрутила під час своїх канікул в Іспанії.

Після розлучення зі своїм чоловіком Муратом Ані Лорак тривалий час приходила до тями. Як зізнавалася співачка, вона зачинялася у своїй кімнаті та плакала під ковдрою. Розбите серце артистки не могли залікувати ні багатства, ні донечка.

Подейкували, що Кароліна знаходиться у доволі компрометуючих стосунках з молодим виконавцем, який кинув її через нестачу грошей після 24 лютого. Цю інформацію Лорак ніколи не підтверджувала, але і не поспішала її спростовувати.

Ані Лорак закрутила роман з дідусем

У Ані Лорак з'явиться друга донька
Ані Лорак закрутила роман з дідусем

Єдиною людиною, яка завжди знаходилася поруч з артисткою і після її скандалу зі зрадою Батьківщини, і після зрад чоловіка залишався Філіп Кіркоров, який в усьому її підтримував та підбадьорював.

Але судячи з усього, список довірених осіб не так давно поповнився. Мова йде про іспанця Ісаака Віджраку.

Новий коханий Ані Лорак зробив вражаюче зізнання про свій шлюб
Ані Лорак закрутила роман з дідусем

Про стосунки з іноземцем зірка розповіла не одразу та тривалий час інтригувала свою аудиторію спільними знімками.

Як з’ясувалося пізніше, закохані познайомилися на Ібіці. Багато часу вони проводили разом, врешті-решт полюбили та прийняли рішення зустрічатися. Примітно, що обранець зірки доволі не молодий. В нього вже є доросла дочка, і навіть онук. Тобто фактично Ісаак вже став дідусем.

Але насправді різниця у віці у пари невелика. Адже Ані Лорак вже впевнено крокує до цієї вікової категорії і незабаром там опиниться.

Як відреагував колишній чоловік Мурат на дану новину невідомо. Власне, Ані не надто розповсюджується і про реакцію своєї єдиної дочки Софії. На даний момент дівчинка набагато більше часу проводить зі своїм батьком, а також його новою дружиною Лілією, яка вийшла заміж за бізнесмена влітку 2023-го.

Також у маленької турецької принцеси з’явилася зведена сестра, з якою вона прекрасно  ладнає. Судячи з того, що дівчина часто приїжджає до Туреччини, її матір вирішила сконцентруватися на собі та своєму особистому житті.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.