Він її годує, цілує, а вона зізнається в коханні і називається його “дружиною”: Білик і Коляденко одружилися?

Ірина Білик оприлюднила свіже відео, в якому показала, які в них з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком на даний момент стосунки. Мережа впевнена, що вони разом.

За історією кохання Ірини Білик та Дмитра Коляденка глядачі спостерігали суто по телевізору. Зірки дали далеко не одне інтерв’ю, в якому намагалися розкрити усю неоднозначність їхніх стосунків. Зокрема спочатку у них були складнощі: вони не могли помиритися. Але згодом їм вдалося не тільки пробачити одне одного, але й піти далі. В обидвох були інші стосунки, траплялися скандали, щасливі події і нещасливі, але вони ніби завжди були поруч.

Ірина Білик і Дмитро Коляденко одружилися?

Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Після розлучення Ірини Білик з  Асланом Ахмадовим їхні взаємини перейшли абсолютно на інший по якості етап. Так, після початку повномасштабної війни в Україні співачка те і діло публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких постає з колишнім чоловіком.

Здається, що Дмитро Коляденко готовий супроводжувати її будь де та будь-коли. Чоловік підставляє їй своє плече, задовільняє її забаганки і веде себе як джентельмен та чоловік мрії.

Ірина Білик тим часом постійно зізнається йому в коханні та дарує колишньому свої поцілунки. Вже неодноразово знаменитості зізнавалися в своїх почуттях одне до одного публічно, але фанати все ніяк не можуть збагнути, що ж насправді між ними відбувається.

Здається, що далі сумнівів бути не може: нещодавно Ірина опублікувала відео, в якому показала, як Дмитро годує її з рук суші. Чоловік дражниться, простягає їй рол, а після кладе собі до рота. Спочатку Ірина терпить, але згодом вже не може витримати і дає зрозуміти, що наступний шматочок він має віддати обов’язково.

Дмитро Коляденко віддає їй смаколик, а після цього Ірина говорить йому, що кохає його та ніжно цілує у зону між щокою та губами. У дописі до публікації Білик запитує, чи повинен чоловік дотримуватися дієти, коли його дружина намагається схуднути, посилаючись на відео, яке підписники побачили.

У коментарях до публікації глядачі почали порівнювати Ірину та Дмитра з Дженіфер Лопез та Беном Аффлеком, які зійшлися після 20 років перерви у стосунках.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.