Фіналіст “Холостячки” Свечкоренко показав, де відбудеться його весілля з молодою блогеркою: “Нарешті знайшли”

Роман Свечкоренко – практикуючий психолог та більш відомий, як учасник найромантичнішого шоу України "Холостячка" показав, де святкуватиме своє друге весілля.

Роман давно став відомою персоною серед українського суспільства, але якщо раніше він цікавив публіку лише як психолог, що розбирається у поведінці жінок та стосунків загалом. Зараз він ще й став актором і блогером, який будує своє особисте життя. Щоправда, почалося все з шоу “Холостячка”, де Рома боровся за серце чудової співачки Злати Огнєвіч.

Роман і Лєра
Роман і Лєра

На проєкті Роман був доволі сором’язливим, адже він сам по собі такий, спокійний та врівноважений. Та, як відомо, зі Златою у Романа вийшла лише гарна дружба, як і з кількома учасниками цього ж сезону.

А ось своє справжнє кохання після довгого процесу розлучення Свечкоренко зустрів абсолютно випадково. Це сталося на одному з блогерських вечорів, а вже потім чоловік почав діяти. Не секрет, що молодою обраницею психолога стала молода і успішна блогерка Лєра Чернецька.

Варто нагадати, що у пари доволі велика різниця віці. Хоча це не заважає їм бути щасливими разом і будувати родину. Нині пара закоханих блогерів активно готується до весілля, адже воно відбудеться вже у кінці серпня цього року.

Тож, днями Роман показав, яку локацію для проведення весільної церемонії вони з Лєрою обрали. Скоріше за все, це буде якийсь замок, принаймні, так виглядає будівля на фото, яке показав Свечкоренко.

“З хороших новин: Ми нарешті знайшли локацію, де будемо святкувати весілля. Тут вже баз але, домовились та оплатили” – написав Роман.

Весільна локація Свечкоренко і Чернецької
Весільна локація Свечкоренко і Чернецької

Отже, весільна локація у майже молодят вже готова і залишилось почекати ще трохи та багато попрацювати заради того, щоб зробити цей особливий день незабутнім та яскравим.

 

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.