У Кацуріна з’явився конкурент – Макс Барських публічно зізнався в почуттях Дорофєєвій: “Замінила все навколо”

За останні півтора року в українському світі музики з'явилась велика кількість неочікуваних дуетів. І це дуже цікаві поєднання голосів, оскільки нині артисти знаходять у творчості одне одного магію, яку хочеться розділити.

Макс Барських і Надія Дорофєєва не стали виключенням, хоча вони обидва є сольними співаками, для яких дует – це щось незвичайне і нове. Проте, днями артисти презентували неймовірно романтичний трек “Ритми”. Пісня дійсно розповідає про справжні почуття між чоловіком і жінкою, адже в ній є дуже особисті фрази про кохання.

Звісно, це не зізнання одне одному, але коли дивишся кліп, складно собі уявити їх окремо. Адже Макс і Надя дуже красиво демонструють свої почуття, які є награними. Відомо, що в житті співаки мають гарні дружні відносини, але, чомусь спільний трек вирішили зробити лише зараз. Продюсери артистів Алан Бадоєв та Ірина Горова навіть не очікували наскільки крутого результату, але він перевершив всі очікування.

Можна подумати, що між Максом і Надією пробігла іскра кохання, але насправді цей трек вони присвятили яскравим моментам літа, яке вже минає. Про це Барських розповів на своїй сторінці в соцмережі інстаграм.

“Літо минає, і кожен його день такий різний. Настрій змінюється від люті та ненависті до ейфорії – таке оно, українське літо. Але цю пісню ми з Надею Дорофєєвою присвячуємо флешбекам радощів, коханим, друзям… усім, хто хоча б на мить дарує нам тепло” – розповів Макс.

Отже, трек “Ритми” вже набирає популярності та незабаром стане топовим у музичних чартах. А ось чого ще очікувати від нової епохи українського шоу-бізнесу – невідомо, але неймовірно цікаво. Адже дует Барських і Дорофєєва – це дуже незвичне звучання, яке закарбовується в серцях їхніх прихильників.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.