Тіна Кароль показала масштаби свого городу: вирощує все, що купують в магазинах – Балан втратив господиню

Тіна Кароль – відома українська співачка, яка, попри свій зірковий статус, не боїться простоти, показувати обличчя без макіяжу, а ще любить проводити екскурсію власним городом та садом.

Так, нещодавно знаменита артистка України Тіна Кароль поділилася з користувачами соціальної мережі Instagram власними вирощеними дарами зі свого городу та саду. Співачка знову показала домашній вигляд без макіяжу, а також стримала обіцянку, яку дала гурту TVORCHI, а саме надати звіт перед виконавцями, що у неї уродило на земельній ділянці цього року.

Тіна Кароль розповіла про знайомство з чоловіком
Тіна Кароль показала масштаби свого городу

У Тіни Кароль помічаємо біля будинку город великих масштабів, де ростуть помідори, огірки, кабачки, перець та сад з яблуками й грушами. Знаменитість зазначила, що цього сезону добре вродили яблука, однак додала, що немає кому їх їсти.

Тіна Кароль показала масштаби свого городу
Тіна Кароль показала масштаби свого городу
Тіна Кароль показала масштаби свого городу

Окрім цього, співачка похизувалася розкішним кавуном, назвавши його “Домашнім Херсоном”. Додала, що показувала його своїм підписникам, коли він був ще зовсім малим, а зараз бачимо ягоду ще більших круглих розмірів.

Тіна Кароль показала масштаби свого городу

Цікаво, але багато українських знаменитостей беруть приклад зі співачки Тіни Кароль та не бояться показувати свій город, урожай та працю на земельних ділянках. Відомий український шоумен Володимир Остапчук з молодою дружиною, 23-річною Катериною Полтавською неодноразово оприлюднювали кадри, як збирають фрукти в саду та картоплю на городі у його батьків в Умані.

Нагадаємо, що Тіна Кароль продовжує мовчати про своє особисте життя. Після суддівства на вокальному проєкті “Голос країни” глядачі сподівалися на продовження стосунків з молдовським співаком Даном Баланом, який неабияк симпатизував Тіні, однак обоє приховали, що між ними відбувалося поза камерами.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.