Віктор Павлік показав свою рідню: його сестра та мама позують із зіркою на фоні килима – сільська атмосфера

Народний артист України Віктор Павлік в української преси та прихильників творчості викликає до своєї персони особливу увагу, адже життя співака наповнене багатим життєвим досвітом та довгим шляхом до успіху.

Український співак Віктор Павлік родом з Тернопільської області, міста Теребовля. Закінчив кафедру естрадного співу Київського національного університету культури та мистецтв.

Безперечно, голос Віктора Павліка та його легендарні пісні завжди залишаться в пам’яті в української аудиторії слухачів, однак неабияку цікавість викликає саме його особисте життя з трьома невдалими шлюбами та четвертим союзом з його молодою концертною директоркою Катериною Репяховою.

Так, узаконити стосунки шлюбом пара вирішила у 2020 році, а у 2021 Катерина Репяхова вперше стала мамою сина Михайла, утім, для її чоловіка хлопчик виявився вже четвертою дитиною.

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Віктор Павлік та Катерина Репяхова з сином Михайлом

Нещодавно Віктор Павлік у своєму блозі в соціальній мережі Instagram оприлюднив світлину довгоочікуваної зустрічі з родиною, коли вирішив навідатися до своєї рідної спадщини, де народився, зростав та розвивався.

Знаменитий український артист показав сімейне фото, де постав зі своєю мамою та сестрою. Жінка, яка подарувала життя зірці сцени, Олександра Григорівна стала прикладом для всіх людей літнього віку, як потрібно посміхатися та молодо виглядати, адже її риси обличчя справді залишають приємне враження.

Однак і сестра Віктора Павліка приємно вразила користувачів соціальної мережі своєю посмішкою та доглянутим зовнішнім виглядом, адже досить довгий час публіка не знала ніяких фактів про неї, а тим більш рис її обличчя.

Щаслива сімʼя позувала на фоні килима, що максимально передав всю домашню атмосферу будинку, де народилася та виросла майбутня зірка сцени. В коментарях під дописом користувачі побажали довгих років життя мамі Павліка, а також висловили свої захоплення всій родині знаменитості.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.