Побудували новий дім: Лобода зі співчуттями на очах та радістю допомогла українській родині з житлом

Відома українська співачка Світлана Лобода показала своє відкрите серце та душу не словами, а діями, адже подарувала українській родині, що залишилася без даху над головою нове житло.

Громадяни України після повернення з російської федерації артистки Світлани Лободи довго вагалися, чи вірити у щирість зізнань зірки. Втім, співачка обрала для себе правильний шлях допомоги своєму народу, вносить чималі внески на відбудову українських міст, надає допомогу постраждалим українцям і що цікаве, не про всі свої благодійні вчинки звітується на публіку.

Так, цього разу знаменита виконавиця Світлана Лобода вразила підписників її сторінки в соціальній мережі Instagram чуттєвим відео з українською родиною, котра втратила дах над голою через росію та її дій на нашій землі.

Лобода повернулася в Україну
Лобода зі співчуттями на очах та радістю допомогла українській родині з житлом

21 березня 2022 року росіяни знищили дерев’яний будинок сім’ї у селі Шпитьки, що під Києвом, в якому жила медсестра дитячого лікувального закладу “Охматдит”, якому активно допомагає телеведуча Соломія Вітвіцька.

Світлана Лобода зізналася, що коли побачила новину в сюжеті, то просто не змогла стримати своїх емоцій, вирішила допомогти й віднайти цю сім’ю. Зізналася, що після особистого знайомства з цими добрими та неймовірними людьми дуже довго плакала у своєму авто. Відомо, що після всього пережитого сім’я медсестри Олени оселилися в фургончику поруч з їхнім зруйнованим будинком.

Так, у новому дописі співачка повідомила радісну звістку, що станом на сьогодні в Олени та її найрідніших є новий затишний будинок, де проходять завершальні внутрішні роботи, які скоро припиняться. Зізналася, що зробили його в тому ж місті протягом рекордного часу, цих 4 місяців, аби встигнути до появи холодної пори.

Розповіла, що допомогти цим чудовим людям їй вдалося завдяки прослуховуванням її прихильників нового альбому “Made in U” не тільки в Україні, а й в цілому світі, а також не останню роль зіграли зароблені кошти з туру від продажу квитків в Німеччині навесні.

Світлана Лобода в кінці допису висловила вдячність благодійному фонду та партнеру “Збережи дім”, який додатково виділив 400 000 гривень, а також подякувала за координування проєкту ще одному фонду “DUSHA”. Загальна вартість побудованого будинку склала майже 2 мільйони гривень. Світлана Лобода хоче, аби кожному українцю було куди повертатися, тому пообіцяла надалі допомагати та ще більше працювати.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.