Усі ґудзики вже не застібаються: “вагітна” Настя Каменських показала своє перевтілення у майбутню маму

Однією з найбільш поширених тем в українському шоу-бізнесі стала – розповсюдження чуток про вагітність знаменитої української співачки Насті Каменських від чоловіка Потапа.

Відома українська артистка Настя Каменських зізналася, що втомилася на собі ловити уважні погляди публіки, які намагаються розгледіти вагітність, якої ще не існує. Так, питання щодо появи її першого спадкоємця неабияк почали дратувати зірку, адже вона готова до народження дітей у власному житті, утім, імовірно, ще просто не настав той час.

Мережею досі ширяться плітки, що стосунки Насті Каменських та її чоловіка Олексія Потапенка проходять випробування долею. Щобільше, деякі ЗМІ повідомляють, що парочка давно не живе разом, знаходиться на стадії розлучення, а спільні світлини та коментарі під світлинами одне одного у вигляді сердець ставлять для відведення уваги про чвари в їхніх стосунках.

Вагітна Настя Каменських показала своє перевтілення у майбутню маму

Настя Каменських спростувала інформацію в новинному просторі про їхнє розлучення. Заявила, що розлучатися ніхто не планує, а медійна робота забирає багато часу, тому вони не можуть постійно знаходитися поруч.

24 серпня – важливий день для кожного громадянина України, адже сьогодні ми святкуємо справжнє свято становлення нашої країни, День Незалежності. З цієї нагоди знаменита українська співачка Настя Каменських оприлюднила нову світлину, привітавши народ з великим днем.

На фото співачка показала новий образ у патріотичних кольорах. Туніка нижче колір у жовтому кольорі та джинсова юпка з розстібнутими ґудзиками синього відтінку. Каменських  у новому привітальному дописі зазначила, що дорога до суверенної та незалежної України була нелегкою, однак наша воля, мужність та патріотизм перетворили її на реальність.

Додала, що жоден ворог не зможе зламати українців, адже у найскладніші часи ми ніколи не втрачаємо віру у вільну та незалежну країну. Від себе побажала, аби наступні роки святкування Дня Незалежності України пройшли під мирним небом.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.