Аліна Гросу кардинально змінила імідж та пофарбувала своє довжелезне волосся: “Я змінилась” (ФОТО)

Українська співачка Аліна Гросу за період розквіту своєї співочої кар'єри неодноразово вдавалася до кардинальних змін у зовнішності, які спочатку дивували публіку, а потім викликали захват.

Аліна Гросу слугує прикладом цілеспрямованої особистості, яка прокладала свій шлях до успішного зіркового життя ще з 4 років. Знаменита співачка одного дня вирішила змінити не тільки репертуар своїх композицій на танцювальний лад, а й кардинально змінила свою зовнішність, а тому із запальної брюнетки перетворилася на яскраву блондинку.

Старі пісні Аліни Гросу слухають нинішні діти – нові хіти не набирають популярності?
Аліна Гросу кардинально змінила імідж та пофарбувала своє довжелезне волосся

Цього разу відома українська артистка Аліна Гросу знову заінтригувала фанатів та підписників її блогу в соціальній мережі Instagram новиною про фарбування її довгого волосся в новий колір. В новому дописі знаменитість надала кілька варіантів кольорів та запитала, який, на думку прихильників, належить саме їй:

“Вгадайте мій колір волосся. Я змінилася”.

Більшість користувачів соціальної мережі в коментарях з чорно-білої світлини припустили, що співачка перефарбувалася в рудий, шоколадний або русий колір. Фанам вже не терпиться подивитися результат змін своєї улюблениці на кольоровому фото та нарешті вгамувати свою цікавість.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення Аліна Гросу долучилася до благодійності. Вона допомагала постраждалим людям від війни евакуюватися до Львова та надавала їм емоційну підтримку.

Про своє особисте життя Аліна Гросу довго мовчала та не надавала ніяких публічних коментарів пресі, тому залишалося таємницею, чи продовжувалися далі стосунки з росіянином Романом Полянським. Утім, з відповіді на одне з питань, яке стосувалося її особистого життя, знаменитість зізналася, що нині ані хлопця, ані коханця не має.

Відомо, що наразі співачка живе та працює на території Сполучених Штатів Америки, проте планує повернутися до рідної України.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.