76-річна Софія Ротару вперше за довгий час показала, як виглядає: у величезних окулярах та з хусткою

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару вперше за рік показала шанувальникам, як вона виглядає та вразила своїм незвичайним образом.

Софія Ротару здивувала своїх шанувальників минулого року, адже 24 лютого вони чекали від неї хоча б якоїсь реакції. Втім, легенда української естради взагалі не вийшла на зв’язок. Журналістам та користувачам неймовірно хотілося дізнатися всю правду про позицію зірки. І лише через декілька тижнів вона таки наважилася заговорити. Тоді Софія Михайлівна вперше відреагувала на трагедію, яка сталася.

Як розповідала пізніше Лайма Вайкуле, насправді її зіркова подруга дуже важко сприймала усе, що відбувалося, але вона здебільшого сконцентрована саме на своїй родині і не полюбляє проходити через певні кризи та сердечний біль на очах у публіки.

Софія Ротару вперше за довгий час показала, як виглядає

Син Ротару вшанував пам'ять Тіни Тернер
Софія Ротару вперше за довгий час показала, як виглядає

Вперше вийти на зв’язок з фанатами Софія Михайлівна наважилася на свій день народження 2022 року. Тоді вона опублікувала свіжий кадр, який зробила в Маршинцях та закликала своїх фанатів долучитися до її благодійної ініціативи: артистка збирала гроші для сімей військових. Як розповіла героїня нашої статті, вона заснувала спеціальний фонд, який функціонує і нині.

За інформацією, яку надавали інсайдери Ротару не покидала Україну, а на початку війни знаходилася у Львові. До речі, артистка постійно відвідувала могилу свого чоловіка у Києві, а її син час від часу публікував українські пейзажі, які він робив у дорозі.

І ось нещодавно Ротару знову потішила фанатів свіжим фото. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона опублікувала спільний зі спадкоємцем кадр, на якому постала у хустці, сонцезахисних окулярах та з широкою білосніжною посмішкою.

Софія Ротару вперше за довгий час показала, як виглядає

В руках Ротару тримає соняшник, а її син доповнив свій образ солом’яним капелюхом.

На тлі можна побачити блакитне небо з хмарами та поле. У дописі до кадру Софія Михайлівна привітала свою батьківщину з днем народження. Тож на День Незалежності шанувальники творчості виконавиці отримали невеличкий бонус у вигляді оновлення у її блозі.

Схожі статті

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.