Дочка Лідії Таран і Андрія Доманського тепер брюнетка: Василина показала однотонне фарбування на класичне каре

Єдина спільна спадкоємиця Лідія Таран та Андрія Доманського Василина вже півтора року проживає у Франції. Як зараз виглядає дівчина та чим займається?

Батьки маленької Василини розійшлися, коли вона була зовсім крихіткою. Андрій Доманський та Лідія Таран так і не змогли створити повноцінну родину. Ведуча не була налаштована на шлюб, а її супутник не так давно розлучився і втратив віру у подібні союзи. Здавалося, що все всіх влаштовує, поки одного дня їхня сім’я не почала розвалюватися.

Дочка Лідії Таран і Андрія Доманського стала брюнеткою

Дочка Лідії Таран і Андрія Доманського стала брюнеткою

За словами Лідії Таран, труднощі виникли, коли вона потрапила на шоу “Танці з зірками”. Андрію Доманському дуже не сподобалася ця ідея, він ревнував, був незадоволений тим, чим займалася його обраниця і, врешті-решт, обидва не витримали.

Через короткий проміжок часу телеведучий знайшов нове кохання. Ним стала прекрасна жінка Марина. Його дочка від Лідії Василина залишилася жити з матір’ю. Таран зізнавалася, що була вимушена спілкуватися з колишнім заради спадкоємиці. І свого часу зробила усе, щоб вони могли налагодити свої стосунки, регулярно бачитися та залишатися близькими людьми. Коли Василина трохи підросла Лідія відійшла в сторону і обірвала усі зв’язки з чоловіком.

Після початку повномасштабної війни в Україні ведуча разом з дочкою евакуювалася до Франції. Там сім’я проживає вже півтора року, але Василина постійно приїжджає на батьківщину, вочевидь не тільки для того, аби побачитися з сестрами та братами, але й провести час з друзями, яких вона залишила в Києві.

Дочка Лідії Таран і Андрія Доманського стала брюнеткою

Красуня активно веде свої соцмережі, і нещодавно оприлюднила на особистій сторінці в Instagram нове фото, на якому постала вже брюнеткою. Примітно, що Доманська завжди була неймовірно схожа на своїх батьків: і на тата і на маму. Але зі зміною стилю, в ній вже трохи складніше впізнати спадкоємицю двох відомих журналістів.

Однак, Доманська з шаленою швидкістю формується як яскрава індивідуальність, доволі відкрита до публіки, демонструє неабияку витримку та дисциплінованість у питаннях, що стосуються спілкування з аудиторією в мережі.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?