Анна Богдан похизувалась стрункими ногами та показала, як виглядає за кермом: Заливако краще цього не бачити

Анна Богдан – переможниця одинадцятого сезону найромантичнішого шоу України "Холостяк". Там дівчина змогла завоювати серце і прихильність головного героя Михайла Заливако.

Аня прийшла на проєкт вже зі своїм власним багажем сімейного життя. Адже багато років тому вона була заміжня за українським депутатом, з яким сімейне життя не було казкою. І дівчина більше не мала бажання все це терпіти та пішла від чоловіка, хоч він був і є впливовим.

Аня Богдан
Аня Богдан

Так, вона опинилась на шоу “Холостяк”, де щиро хотіла знайти любов всього свого життя. І варто зазначити, що це у неї вийшло покохати і закохати в себе Михайла. Адже саме з ним вона будувала стосунки в реальному житті після проєкту. Разом пара була приблизно рік, але минулого літа вони вирішили, що їм варто йти окремими шляхами.

І знаєте, іноді розставання – це найкраще рішення для обох, адже наступає критичний момент, коли люди своїми почуттями роблять одне одному боляче, а шансу на виправлення вже немає. Навіщо мучити одне одного, якщо можна пропрацювати цей момент і розійтися здоровими людьми, які все ще поважають одне одного і бажають щастя.

Тож, Анна і Михайло вчинили мудро, поговорили й вирішили не псувати ані стосунки, ані життя одне одному. Тепер кожен з них живе своїм життям. Аня багато подорожує, працює та займається спортом. А також не втрачає можливості влаштувати своє особисте життя.

Так, наприклад, днями дівчина показала дуже саркастичне відео, де показала, як виглядає за кермом. Спочатку вона була сама собою, а згодом приміряла на себе маску і показала, як може бути, коли дівчина за кермом свариться на всіх інших водіїв.

Варто визнати, що відео кумедне й красиве, адже там Аня ще встигла засвітити свої красиві довгі ноги, яким можуть позаздрити навіть моделі.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.