Катя Осадча зробила подаруночок на день народження Горбунова та показала округлий живіт: багатодітна мама

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча привітала свого коханого чоловіка Юрія Горбунова з днем народження та засвітила округлий животик.

Ще 10 років тому було неймовірно важко уявити Юрія Горбунова та Катю Осадчу, як подружню пару. Однак певну хімію глядачі відчули тільки-но побачили їх разом на сцені. Здавалося, що їх могло об’єднувати окрім сфери діяльності?

Власне, і самі зірки не побачили цієї очевидної речі одразу. Але чим більше вони проводили часу разом, тим сильніше зближувалися. Врешті-решт, зав’язався бурхливий роман, в результаті якого ведуча завагітніла. Пара розповіла про свої стосунки вже після одруження. Тоді ж Катерина продемонструвала величезний живіт, адже вона знаходилася на останніх термінах вагітності. Її другий син Іван народився у шлюбі.

Катя Осадча зробила подаруночок на день народження Юрія Горбунова

Катерина Осадча показала, з ким проводить час без чоловіка
Катя Осадча зробила подаруночок на день народження Юрія Горбунова

А через 5 років Катя знову здивувала своїх фанатів, адже завагітніла втретє. І на цей раз у телеведучої народився хлопчик! Дитину назвали Данилом.

Юрій Горбунов неодноразово натякав на те, що дуже хоче дівчинку, але Катя Осадча напряму дала зрозуміти і глядачам, і своєму чоловіку, що це навряд відбудеться, хоча вона і не виключає такої імовірності. Осадча здебільшого підкреслила, що це буде для неї важко як фізично, так і морально.

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання з днем народження до свого коханого чоловіка. Так би мовити маленький бонус до основного подарунку, яким пара навряд похизується на публіку.

Катя Осадча зробила подаруночок на день народження Юрія Горбунова

У кадрі можна помітити, що Катя Осадча має доволі округлу фігуру. Є високий шанс того, що сукня просто невдало сіла під час зйомки, але не варто відмовлятися і від версії, згідно якої Катя може чекати на четверту дитину, адже її коханий так хоче маленьку принцесу!

Коли саме був зроблений кадр сказати важко, адже свої вишиванки знаменитості мають звичку одягати неодноразово. Як ніяк це особливі наряди, які зазвичай купляють для ще більш особливих подій.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?