Як виглядає та сама Ніно, якій Олег Винник присвятив свою пісню: вона перевершила всіх вовчиць країни

В одному із найпопулярніших пісень Олега Винника співається про чарівну дівчину Ніно, але її особистість прототипу героїні для глядачів залишилася загадкою.

Композиція Олега Винника “Ніно” багато років хвилювала його шанувальниць, здебільшого через слова, які містилися в пісні. Аудиторія вважала, що написати подібну музику неможливо, не маючи реальних почуттів до прототипу героїні, яка постала у центрі цього твору.

Як виглядає та сама Ніно, якій Олег Винник присвятив свою пісню

Винник досі є темою номер один
Як виглядає та сама Ніно, якій Олег Винник присвятив свою пісню

Деякі вважали, що насправді пісня написана для його бек-вокалістки Таюне, яку на той момент активно підозрювали у романі та шлюбі з співаком. Інші ж були впевнені, що мова йде про непублічну особистість. Одного разу Олег Винник у шоу “Говорить Україна” все ж таки відкрив цю таємницю.

“Ніно – це моя близька подруга. Вона приїхала здалеку, якщо говорити про Київ – це дуже здалеку. Тут так вийшло, що вона в потрібний момент змогла розпорядитися моєю емоцією. Власне, коли я привітав її з днем ​​народження.Я написав їй вітання у вірші , а вона мені відповіла, що нарешті я про неї написав пісню. І тоді я прочитав, почухав бороду і думаю “Так, Ніно, щось у цьому є”. Це було неформатно”, – ділиться артист.

Примітно, що його слова насправді не протирічать версії щодо Таїсії Сватко. Адже вона разом з чоловіком проживає у Берліні.

Так, тільки після початку повномасштабної війни в Україні повелитель вовчиць розповів, що насправді бек-вокалістка є його дружиною, і саме для неї він співає усі свої пісні. Звісно Олег раніше не міг заявити, що мова йде про його дружину, а не подругу, заявляючи паралельно про те, що сім’ї в нього немає.

Олег Винник дав про себе знати майже через рік після зникнення із соцмереж
Як виглядає та сама Ніно, якій Олег Винник присвятив свою пісню

Нагадуємо, що зараз артист знаходиться в Німеччині та, за офіційною версією, лікується від важкої хвороби. Контракт зі своїм продюсером чоловік розірвав, а його репутація зазнає серйозних потрясінь.

За увесь цей час Олег дав лише одне велике інтерв’ю, яке було вщент розкритиковане як аудиторією, так і колегами артиста.

Щоб дізнатися більше про особистість жінки, яка свого часу надихнула артиста на створення цього хіту, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.