Жадан обхопив руками талію Христини Соловій на очах у публіки і не приховував своїх почуттів: це кохання?

Відомий поет Сергій Жадан попався на камеру під часу ніжних обіймів з Христиною Соловій. Що відбувається між артистами? Усі деталі в нашій статті.

Христина Соловій та Сергій Жадан співпрацюють вже завидний проміжок часу. Артисти постійно з’являються разом на публіці: то дають концерти, то прес-конференції.

Через характер музичного кліпу співачки, в якому також знявся поет парі протягом року приписують роман. Олії у вогонь підлила новина про те, що письменник розлучається зі своєю дружиною.

Втім, пара не поспішає ділитися причиною прийнятого рішення. Натомість поет вже встиг засвітитися на камеру під час прогулянки зі співачкою. Вищезгадане рандеву супроводжувалося триманням за руки, а тому одразу ж було розцінено публікою, як побачення.

Сергій Жадан обхопив руками талію Христини Соловій

Виступ Жадана і Соловій
Сергій Жадан обхопив руками талію Христини Соловій

І поет, і співачка вже отримали запитання від журналістів щодо імовірних стосунків. Однак обидва не дали відповіді. Христина Соловій заявила, що просто не хоче дискутувати на рахунок свого особистого життя, але спростувати інформацію про стосунки з поетом не наважилася.

Натомість Сергій Жадан, отримавши таке саме питання, перевів його у творчість, нагадавши, що незабаром виходить їхня спільна з Христиною пісня.

Замість розмов про кохання зірки надають перевагу діям. Наприклад, нещодавно в мережі з’явилося відео, на яких письменник хапає свою партнерку по сцені за талію і ніжно обіймає. На інших кадрах вони співають, міцно обійнявшись та дивлячись одне одному в очі.

Сергій Жадан обхопив руками талію Христини Соловій

Безумовно у цих виступах присутня доля акторської гри та певного перформансу, але шанувальники вже давно здогадуються, що тільки цим не обходиться.

Нагадуємо, що не так давно Святослав Вакарчук, який певний час продюсував Христину Соловій зізнався про свою дружбу з Сергієм Жаданом. Він заявив, що поет буквально врятував йому життя, після чого вони сильно зблизилися, як товариші. Сергій поки що слів колеги по цеху не коментував, тим паче, що розповідь виявилася сама по собі завершеною і не потребує доповнення.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.